Mercedes-Benz, Taxi Expo

Taxi Expo 2016 is begonnen

Vanochtend is Taxi Expo 2016 in Expo Houten van start gegaan. Het evenement vindt zowel vandaag als morgen, donderdag 13 oktober, plaats. Wie er morgen alsnog bij wil zijn, is van harte welkom en kan zich daarvoor aanmelden.

Taxi Expo 2016 bestaat uit verschillende onderdelen. Als eerste is vanochtend het Nationaal Congres Contractvervoer van start gegaan. Hier worden de bezoekers middels diverse presentaties bijgepraat over de stand van zaken in de markt voor aanbestedingen voor personenvervoer.

Meer dan 50 exposanten

Om 10.00 uur zijn de deuren van Expo Houten opengegaan voor de bezoekers van het beursgedeelte. Hier staan meer dan vijftig exposanten klaar om u alles te vertellen over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot hun producent en diensten. Kijk hier voor een overzicht van de exposanten.

Proefrit Center

Bezoekers van Taxi Expo 2016 kunnen ook terecht in het Proefrit Center. Hier kunnen actieve testritten worden gemaakt met de laatste taximodellen van diverse bekende automerken. Dat kan op beide beursdagen van 10.00 tot 16.30 uur. Zowel op woensdag als donderdag wordt er afgesloten met een netwerkborrel.

Indien u vandaag niet aanwezig bent maar dat morgen wel wilt zijn, meld u dan aan voor deelname.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen:

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxi Expo 2016 is begonnen | TaxiPro
Mercedes-Benz, Taxi Expo

Taxi Expo 2016 is begonnen

Vanochtend is Taxi Expo 2016 in Expo Houten van start gegaan. Het evenement vindt zowel vandaag als morgen, donderdag 13 oktober, plaats. Wie er morgen alsnog bij wil zijn, is van harte welkom en kan zich daarvoor aanmelden.

Taxi Expo 2016 bestaat uit verschillende onderdelen. Als eerste is vanochtend het Nationaal Congres Contractvervoer van start gegaan. Hier worden de bezoekers middels diverse presentaties bijgepraat over de stand van zaken in de markt voor aanbestedingen voor personenvervoer.

Meer dan 50 exposanten

Om 10.00 uur zijn de deuren van Expo Houten opengegaan voor de bezoekers van het beursgedeelte. Hier staan meer dan vijftig exposanten klaar om u alles te vertellen over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot hun producent en diensten. Kijk hier voor een overzicht van de exposanten.

Proefrit Center

Bezoekers van Taxi Expo 2016 kunnen ook terecht in het Proefrit Center. Hier kunnen actieve testritten worden gemaakt met de laatste taximodellen van diverse bekende automerken. Dat kan op beide beursdagen van 10.00 tot 16.30 uur. Zowel op woensdag als donderdag wordt er afgesloten met een netwerkborrel.

Indien u vandaag niet aanwezig bent maar dat morgen wel wilt zijn, meld u dan aan voor deelname.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen:

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.