BP, tankstation, logo

Eenvoudig CO2-neutraal rijden voor BP tankpashouders

BP Nederland lanceert een nieuw tankpaspakket in samenwerking met het CO2 managementprogramma BP Target Neutral. Met het pakket kunnen wagenparkbeheerders én kleine ondernemers de CO2-uitstoot van hun voertuigen verminderen, vervangen en neutraliseren. Dit maakt het voor zakelijke rijders eenvoudig om CO2-neutraal te rijden, aldus BP.

Het programma kan volledig worden geïntegreerd in de bestaande bedrijfsprocessen van zowel ondernemingen met grote wagenparken, als bedrijven met slechts enkele voertuigen. Ondernemers en wagenparkbeheerders krijgen met het pakket toegang tot een set praktische tools waarmee ze de CO2-uitstoot van hun wagenpark eenvoudig en zonder investeringen vooraf kunnen reduceren, vervangen en neutraliseren, zonder daarbij hun zakelijke doelstellingen uit het oog te verliezen. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld het rijgedrag van hun chauffeurs efficiënter maken met behulp van de online chauffeurstraining, of besluiten om CO2-intensieve middelen en activiteiten door efficiëntere alternatieven te vervangen.

Duidelijk in kaart gebracht

Als onderdeel van hetTarget Neutral-pakket kunnen gebruikers van een BP tankpas de software van BP FleetExpert gebruiken. Dit programma geeft volledig inzicht in brandstofverbruik, CO2-uitstoot en andere technische data die essentieel zijn voor efficiënt wagenparkbeheer. Zo kunnen mogelijke reducties van uitstoot en verbeteringen in efficiency duidelijk in kaart gebracht worden. Daarnaast kunnen ondernemers de resterende hoeveelheid CO2 op een eenvoudige manier neutraliseren. Dit maakt het mogelijk voor een bedrijf om volledig CO2-neutraal te rijden, benadrukt BP.

Erik Zwaan, Cards Sales Manager voor BP in Nederland & België, legt uit: “Wij wilden het zo eenvoudig mogelijk maken voor alle soorten ondernemers en wagenparkbeheerders om de CO2-uitstoot van hun voertuigen te neutraliseren. Het BP Target Neutral-pakket is wat dat betreft een ideale oplossing. Chauffeurs rekenen simpelweg af met hun tankpas en wij doen de rest. Wij hebben de optie om CO2 te neutraliseren in het facturatieproces verwerkt, waarbij alle berekeningen, rapportages en certificeringen gewoon binnen het programma worden uitgevoerd. Zo zijn er geen extra interfaces of applicaties nodig.”

Scholing

BP tankpashouders die hun CO2-uitstoot neutraliseren met het BP Target Neutral-programma kunnen er volgens het bedrijf zeker van zijn dat hun bijdrage wordt geïnvesteerd in klimaatbeschermingsprojecten die echt een verschil maken. Deze projecten zijn er niet alleen op gericht de lokale CO2-uitstoot terug te dringen, maar verbeteren in de meeste gevallen ook de plaatselijke leefomstandigheden, bijvoorbeeld op het gebied van scholing en werkgelegenheid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Eenvoudig CO2-neutraal rijden voor BP tankpashouders | TaxiPro
BP, tankstation, logo

Eenvoudig CO2-neutraal rijden voor BP tankpashouders

BP Nederland lanceert een nieuw tankpaspakket in samenwerking met het CO2 managementprogramma BP Target Neutral. Met het pakket kunnen wagenparkbeheerders én kleine ondernemers de CO2-uitstoot van hun voertuigen verminderen, vervangen en neutraliseren. Dit maakt het voor zakelijke rijders eenvoudig om CO2-neutraal te rijden, aldus BP.

Het programma kan volledig worden geïntegreerd in de bestaande bedrijfsprocessen van zowel ondernemingen met grote wagenparken, als bedrijven met slechts enkele voertuigen. Ondernemers en wagenparkbeheerders krijgen met het pakket toegang tot een set praktische tools waarmee ze de CO2-uitstoot van hun wagenpark eenvoudig en zonder investeringen vooraf kunnen reduceren, vervangen en neutraliseren, zonder daarbij hun zakelijke doelstellingen uit het oog te verliezen. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld het rijgedrag van hun chauffeurs efficiënter maken met behulp van de online chauffeurstraining, of besluiten om CO2-intensieve middelen en activiteiten door efficiëntere alternatieven te vervangen.

Duidelijk in kaart gebracht

Als onderdeel van hetTarget Neutral-pakket kunnen gebruikers van een BP tankpas de software van BP FleetExpert gebruiken. Dit programma geeft volledig inzicht in brandstofverbruik, CO2-uitstoot en andere technische data die essentieel zijn voor efficiënt wagenparkbeheer. Zo kunnen mogelijke reducties van uitstoot en verbeteringen in efficiency duidelijk in kaart gebracht worden. Daarnaast kunnen ondernemers de resterende hoeveelheid CO2 op een eenvoudige manier neutraliseren. Dit maakt het mogelijk voor een bedrijf om volledig CO2-neutraal te rijden, benadrukt BP.

Erik Zwaan, Cards Sales Manager voor BP in Nederland & België, legt uit: “Wij wilden het zo eenvoudig mogelijk maken voor alle soorten ondernemers en wagenparkbeheerders om de CO2-uitstoot van hun voertuigen te neutraliseren. Het BP Target Neutral-pakket is wat dat betreft een ideale oplossing. Chauffeurs rekenen simpelweg af met hun tankpas en wij doen de rest. Wij hebben de optie om CO2 te neutraliseren in het facturatieproces verwerkt, waarbij alle berekeningen, rapportages en certificeringen gewoon binnen het programma worden uitgevoerd. Zo zijn er geen extra interfaces of applicaties nodig.”

Scholing

BP tankpashouders die hun CO2-uitstoot neutraliseren met het BP Target Neutral-programma kunnen er volgens het bedrijf zeker van zijn dat hun bijdrage wordt geïnvesteerd in klimaatbeschermingsprojecten die echt een verschil maken. Deze projecten zijn er niet alleen op gericht de lokale CO2-uitstoot terug te dringen, maar verbeteren in de meeste gevallen ook de plaatselijke leefomstandigheden, bijvoorbeeld op het gebied van scholing en werkgelegenheid.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.