Munckhof, Taxi, Mercedes, Sprinter, taxibus

Munckhof breidt uit met taxivestiging in Tilburg

Munckhof opent binnenkort een taxivestiging in Tilburg. De vervoerder zet deze stap omdat onlangs de aanbesteding voor de uitvoering van het doelgroepenvervoer in de Brabantse stad werd gewonnen. De vestiging zal starten met circa 80 voertuigen en 130 chauffeurs. Het totale personeelsbestand van Munckhof zal de komende tijd doorgroeien richting de 1.500 medewerkers.

Onlangs werd bekend dat de regiotaxi en het leerlingenvervoer in Midden-Brabant opgaan in Regiovervoer Midden-Brabant, dat zal worden gereden onder de vlag van Bravo (Brabant vervoert ons). Het gaat om het doelgroepenvervoer in zeven gemeenten, waar Personenvervoer Zuid-Nederland de regie op zal gaan voeren. Er zijn vijf taxibedrijven aangetrokken voor de uitvoering van het vervoer. In Tilburg komt dat dus voor rekening van Munckhof. De regiotaxi gaat vanaf 1 juni over in het nieuwe systeem; het leerlingenvervoer volgt bij aanvang van het komende schooljaar.

Mooie aanvulling

Jos Poortinga, directeur taxi bij Munckhof, licht de keuze om een vestiging in Tilburg te openen toe: “We verzorgen in diverse regio’s in Nederland het personenvervoer. Denk aan het vervoer in de regio Zaandam, de Veluwe en regio Arnhem. Dat we dit nu uit mogen breiden met de regio Tilburg is een mooie aanvulling op ons werkpakket. We zullen in het gebied een zelfstandige vestiging opzetten zodat we optimaal invulling kunnen geven aan de vervoersbehoefte.” Munckhof heeft diverse vacatures openstaan op de diverse vestigingen. Voor de nieuwe vestiging in Tilburg wordt er bijvoorbeeld gezocht naar een assistent-bedrijfsleider en naar meerdere taxichauffeurs.

800 eigen taxivoertuigen

Munckhof heeft de afgelopen maanden een forse groei doorgemaakt. Poortinga: “Waar we vorig jaar nog 900 medewerkers hadden, hebben we er inmiddels 1.300 in dienst. Dit aantal gaat de komende maanden nog verder doorgroeien richting 1.500. Ook in ons wagenpark hebben we een enorme groeispurt doorgemaakt, met name door investeringen in groengasvoertuigen. Op dit moment hebben we, verspreid over onze vestigingen door het hele land, 800 eigen taxivoertuigen in gebruik en ook dit aantal groeit nog verder door. Daarnaast werken we samen met veel vervoerspartners, waarmee we een aanvullend wagenpark van 700 voertuigen tot onze beschikking hebben.”

Wil je ook elke week de gratis nieuwsbrief van TaxiPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Munckhof breidt uit met taxivestiging in Tilburg | TaxiPro
Munckhof, Taxi, Mercedes, Sprinter, taxibus

Munckhof breidt uit met taxivestiging in Tilburg

Munckhof opent binnenkort een taxivestiging in Tilburg. De vervoerder zet deze stap omdat onlangs de aanbesteding voor de uitvoering van het doelgroepenvervoer in de Brabantse stad werd gewonnen. De vestiging zal starten met circa 80 voertuigen en 130 chauffeurs. Het totale personeelsbestand van Munckhof zal de komende tijd doorgroeien richting de 1.500 medewerkers.

Onlangs werd bekend dat de regiotaxi en het leerlingenvervoer in Midden-Brabant opgaan in Regiovervoer Midden-Brabant, dat zal worden gereden onder de vlag van Bravo (Brabant vervoert ons). Het gaat om het doelgroepenvervoer in zeven gemeenten, waar Personenvervoer Zuid-Nederland de regie op zal gaan voeren. Er zijn vijf taxibedrijven aangetrokken voor de uitvoering van het vervoer. In Tilburg komt dat dus voor rekening van Munckhof. De regiotaxi gaat vanaf 1 juni over in het nieuwe systeem; het leerlingenvervoer volgt bij aanvang van het komende schooljaar.

Mooie aanvulling

Jos Poortinga, directeur taxi bij Munckhof, licht de keuze om een vestiging in Tilburg te openen toe: “We verzorgen in diverse regio’s in Nederland het personenvervoer. Denk aan het vervoer in de regio Zaandam, de Veluwe en regio Arnhem. Dat we dit nu uit mogen breiden met de regio Tilburg is een mooie aanvulling op ons werkpakket. We zullen in het gebied een zelfstandige vestiging opzetten zodat we optimaal invulling kunnen geven aan de vervoersbehoefte.” Munckhof heeft diverse vacatures openstaan op de diverse vestigingen. Voor de nieuwe vestiging in Tilburg wordt er bijvoorbeeld gezocht naar een assistent-bedrijfsleider en naar meerdere taxichauffeurs.

800 eigen taxivoertuigen

Munckhof heeft de afgelopen maanden een forse groei doorgemaakt. Poortinga: “Waar we vorig jaar nog 900 medewerkers hadden, hebben we er inmiddels 1.300 in dienst. Dit aantal gaat de komende maanden nog verder doorgroeien richting 1.500. Ook in ons wagenpark hebben we een enorme groeispurt doorgemaakt, met name door investeringen in groengasvoertuigen. Op dit moment hebben we, verspreid over onze vestigingen door het hele land, 800 eigen taxivoertuigen in gebruik en ook dit aantal groeit nog verder door. Daarnaast werken we samen met veel vervoerspartners, waarmee we een aanvullend wagenpark van 700 voertuigen tot onze beschikking hebben.”

Wil je ook elke week de gratis nieuwsbrief van TaxiPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.