BP en Uber lanceren gezamenlijke tankpas

Uber-chauffeurs kunnen sinds deze week een speciale Uber-BP-tankpas krijgen die geaccepteerd wordt bij meer dan 750 stations in Nederland. Het gaat om de merken BP, Argos en Texaco. BP en Uber zijn een samenwerking gestart om de administratie van chauffeurs die voor de vervoersdienst rijden te vereenvoudigen en hen korting te bieden op brandstoffen.

Chauffeurs die met de app rijden, gaven eerder dit jaar aan hun administratie als een last te ervaren. Dankzij de nieuwe samenwerking kan Uber dit proces nu aanzienlijk vereenvoudigen. Chauffeurs met een tankpas ontvangen wekelijks een digitale BTW-factuur voor hun administratie. Daarnaast krijgen zij op vertoon van de pas korting op brandstoffen bij de drie eerdergenoemde merken en kunnen zij carwash-producten met korting aanschaffen bij de verschillende BP-locaties.

Uber

“Uit gesprekken die wij voeren met chauffeurs komt naar voren dat zij de administratie als lastig ervaren. Daar hebben wij naar geluisterd. Door deze samenwerking krijgen de chauffeurs niet alleen korting, maar wordt met name hun administratie een stuk eenvoudiger”, aldus General Manager Uber Benelux Niek van Leeuwen.

De samenwerking met BP​ Nederland​ sluit aan bij het internationale ‘180 days of change’ programma van Uber, waarbij talloze veranderingen doorgevoerd worden om de samenwerking met de chauffeurs die gebruikmaken van de app verder te verbeteren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , ,

Auteur: Vincent Krabbendam

9 reacties op “BP en Uber lanceren gezamenlijke tankpas”

Rodney Barten|08.08.17|10:27

Het is wel heel lastig hoor om een bonnetje te bewaren en op volgorde te leggen en in te boeken in een software programma. Nog lastiger is het om klanten te werven en te behouden, daarom is Uber uitgevonden:)

Rex Urban|08.08.17|11:25

Je moet oppassen dat je niet lekker gemaakt wordt door een paar centen korting op je brandstofkosten.
Uber pakt het weer van je Taxi omzet af.

Johan Zevenbergen|08.08.17|11:35

Wat een … Verhaal weer, iedereen kan een landelijke tankpas aanvragen en de goedkoopste pomp opzoeken.
Of is dit uber gedoe voor die minkule die als wanbetaler te boek staan.

Nico Gerards|08.08.17|13:10

hier wordt het kennisniveau van de huidige taxi-chauffeurs/ondernemers getoetst. Waar gaat het toch naar toe met onze branche. Uber maakt hier duidelijk gebruik van.

Ton van Dalfsen|08.08.17|14:37

En het zal dan ook een lastige ervaring zijn om de wekelijkse factuur te krijgen. EN dan ook nog te betalen. Ze worden nog verder gewurgd

Jan Geluk|10.08.17|14:55

Ik ga met mijn normale taxibedrijf in ieder geval niet meer bij BP tanken.
Ik hoop dat meer orginele taxibedrijven dat ook gaan doen.

Magerhert|11.08.17|04:58

Dit is een goed voorbeeld hoe creatief en innovatief het bedrijf UBER is. Dit hebben andere taxibedrijven al jaren geleden kunnen doen voor haar leden/chauffeurs. Super actie van UBER!

Fee Nav Muslaw|31.08.17|13:42

Alle legitieme taxi bedrijven BP boycotten.
lijkt mij een goed plan.

Johan Schurink-Krauts|03.09.17|12:05

De overeenkomst met BP is tussen chauffeur en BP, daar zit Uber niet tussen. Uber heeft het alleen erg makkelijk gemaakt voor de chauffeurs om het te regelen. factuurtjes komen van BP zelf en je betaald aan BP. En voor de boykotters: de pas geld ook voor Texaco en Tango!! ;)

BP en Uber lanceren gezamenlijke tankpas | TaxiPro

BP en Uber lanceren gezamenlijke tankpas

Uber-chauffeurs kunnen sinds deze week een speciale Uber-BP-tankpas krijgen die geaccepteerd wordt bij meer dan 750 stations in Nederland. Het gaat om de merken BP, Argos en Texaco. BP en Uber zijn een samenwerking gestart om de administratie van chauffeurs die voor de vervoersdienst rijden te vereenvoudigen en hen korting te bieden op brandstoffen.

Chauffeurs die met de app rijden, gaven eerder dit jaar aan hun administratie als een last te ervaren. Dankzij de nieuwe samenwerking kan Uber dit proces nu aanzienlijk vereenvoudigen. Chauffeurs met een tankpas ontvangen wekelijks een digitale BTW-factuur voor hun administratie. Daarnaast krijgen zij op vertoon van de pas korting op brandstoffen bij de drie eerdergenoemde merken en kunnen zij carwash-producten met korting aanschaffen bij de verschillende BP-locaties.

Uber

“Uit gesprekken die wij voeren met chauffeurs komt naar voren dat zij de administratie als lastig ervaren. Daar hebben wij naar geluisterd. Door deze samenwerking krijgen de chauffeurs niet alleen korting, maar wordt met name hun administratie een stuk eenvoudiger”, aldus General Manager Uber Benelux Niek van Leeuwen.

De samenwerking met BP​ Nederland​ sluit aan bij het internationale ‘180 days of change’ programma van Uber, waarbij talloze veranderingen doorgevoerd worden om de samenwerking met de chauffeurs die gebruikmaken van de app verder te verbeteren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , ,

Auteur: Vincent Krabbendam

9 reacties op “BP en Uber lanceren gezamenlijke tankpas”

Rodney Barten|08.08.17|10:27

Het is wel heel lastig hoor om een bonnetje te bewaren en op volgorde te leggen en in te boeken in een software programma. Nog lastiger is het om klanten te werven en te behouden, daarom is Uber uitgevonden:)

Rex Urban|08.08.17|11:25

Je moet oppassen dat je niet lekker gemaakt wordt door een paar centen korting op je brandstofkosten.
Uber pakt het weer van je Taxi omzet af.

Johan Zevenbergen|08.08.17|11:35

Wat een … Verhaal weer, iedereen kan een landelijke tankpas aanvragen en de goedkoopste pomp opzoeken.
Of is dit uber gedoe voor die minkule die als wanbetaler te boek staan.

Nico Gerards|08.08.17|13:10

hier wordt het kennisniveau van de huidige taxi-chauffeurs/ondernemers getoetst. Waar gaat het toch naar toe met onze branche. Uber maakt hier duidelijk gebruik van.

Ton van Dalfsen|08.08.17|14:37

En het zal dan ook een lastige ervaring zijn om de wekelijkse factuur te krijgen. EN dan ook nog te betalen. Ze worden nog verder gewurgd

Jan Geluk|10.08.17|14:55

Ik ga met mijn normale taxibedrijf in ieder geval niet meer bij BP tanken.
Ik hoop dat meer orginele taxibedrijven dat ook gaan doen.

Magerhert|11.08.17|04:58

Dit is een goed voorbeeld hoe creatief en innovatief het bedrijf UBER is. Dit hebben andere taxibedrijven al jaren geleden kunnen doen voor haar leden/chauffeurs. Super actie van UBER!

Fee Nav Muslaw|31.08.17|13:42

Alle legitieme taxi bedrijven BP boycotten.
lijkt mij een goed plan.

Johan Schurink-Krauts|03.09.17|12:05

De overeenkomst met BP is tussen chauffeur en BP, daar zit Uber niet tussen. Uber heeft het alleen erg makkelijk gemaakt voor de chauffeurs om het te regelen. factuurtjes komen van BP zelf en je betaald aan BP. En voor de boykotters: de pas geld ook voor Texaco en Tango!! ;)