Taxi Expo 2017

Taxi Expo 2018 vindt plaats op donderdag 11 oktober

Taxi Expo 2017

Taxi Expo 2018 en het Nationaal Congres Contractvervoer zullen plaatsvinden op donderdag 11 oktober in Expo Houten. Op die dag kunnen professionals uit de taxibranche terecht op de uitgebreide vakbeurs en bij verschillende workshops. Opdrachtgevers, opdrachtnemers en andere belanghebbenden in het doelgroepenvervoer kunnen deelnemen aan het Nationaal Congres Contractvervoer.

Taxi Expo en het Nationaal Congres Contractvervoer worden georganiseerd door ProMedia Publishing in samenwerking met Koninklijk Nederlands Vervoer. De vakbeurs zal dit jaar langer geopend zijn dan in 2017: van 09.00 tot 19.00 uur. Zo kan iedereen zijn of haar bezoek aan Houten optimaal benutten. Op de vakbeurs zullen tientallen toeleveranciers hun nieuwste producten en diensten laten zien. Tijdens de beurs wordt ook weer een divers programma aan workshops aangeboden, met onderwerpen die voor de taxisector interessant zijn.

Congres met parallel-sessies

Het Nationaal Congres Contractvervoer 2018 gaat verder op de koers die vorig jaar gekozen is, waarbij parallel-sessies in kleinere groepen zorgen voor meer interactie en verdieping. De komende tijd zal het programma vorm krijgen en bekend worden gemaakt. Dat geldt ook voor de workshops die tijdens de vakbeurs worden aangeboden. Net als vorig jaar wordt de dag afgesloten met een netwerkdiner, en ook daarnaast biedt de dag volop netwerkmomenten. Op de site van Taxi Expo houden we u hoogte van alle ontwikkelingen in de programmering en het beursaanbod.

Touringcarsector

Taxi Expo 2018 en het Nationaal Congres Contractvervoer vinden dit jaar tegelijk plaats met BusVision, het evenement voor openbaar vervoer en de touringcarsector. Voor die laatste doelgroep zullen er op de beursvloer verschillende workshops worden verzorgd. Tegelijk met deze vakbeurs vindt de derde editie van het Congres Busvervoer plaats. Taxi Expo en BusVision vinden in naast elkaar gelegen hallen plaats, waartussen de bezoekers vrij heen en weer kunnen lopen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxi Expo 2018 vindt plaats op donderdag 11 oktober | TaxiPro
Taxi Expo 2017

Taxi Expo 2018 vindt plaats op donderdag 11 oktober

Taxi Expo 2017

Taxi Expo 2018 en het Nationaal Congres Contractvervoer zullen plaatsvinden op donderdag 11 oktober in Expo Houten. Op die dag kunnen professionals uit de taxibranche terecht op de uitgebreide vakbeurs en bij verschillende workshops. Opdrachtgevers, opdrachtnemers en andere belanghebbenden in het doelgroepenvervoer kunnen deelnemen aan het Nationaal Congres Contractvervoer.

Taxi Expo en het Nationaal Congres Contractvervoer worden georganiseerd door ProMedia Publishing in samenwerking met Koninklijk Nederlands Vervoer. De vakbeurs zal dit jaar langer geopend zijn dan in 2017: van 09.00 tot 19.00 uur. Zo kan iedereen zijn of haar bezoek aan Houten optimaal benutten. Op de vakbeurs zullen tientallen toeleveranciers hun nieuwste producten en diensten laten zien. Tijdens de beurs wordt ook weer een divers programma aan workshops aangeboden, met onderwerpen die voor de taxisector interessant zijn.

Congres met parallel-sessies

Het Nationaal Congres Contractvervoer 2018 gaat verder op de koers die vorig jaar gekozen is, waarbij parallel-sessies in kleinere groepen zorgen voor meer interactie en verdieping. De komende tijd zal het programma vorm krijgen en bekend worden gemaakt. Dat geldt ook voor de workshops die tijdens de vakbeurs worden aangeboden. Net als vorig jaar wordt de dag afgesloten met een netwerkdiner, en ook daarnaast biedt de dag volop netwerkmomenten. Op de site van Taxi Expo houden we u hoogte van alle ontwikkelingen in de programmering en het beursaanbod.

Touringcarsector

Taxi Expo 2018 en het Nationaal Congres Contractvervoer vinden dit jaar tegelijk plaats met BusVision, het evenement voor openbaar vervoer en de touringcarsector. Voor die laatste doelgroep zullen er op de beursvloer verschillende workshops worden verzorgd. Tegelijk met deze vakbeurs vindt de derde editie van het Congres Busvervoer plaats. Taxi Expo en BusVision vinden in naast elkaar gelegen hallen plaats, waartussen de bezoekers vrij heen en weer kunnen lopen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.