Rechtbank

Uitzendbureau taxichauffeurs Flexion Vervoer bankroet

Flexion Vervoer, een uitzendbureau van met name taxichauffeurs, is failliet verklaard. Dit onderdeel van Flexion houdt zich vooral bezig met het uitzenden van chauffeurs voor het bijzonder personenvervoer en het streekvervoer. De werkzaamheden worden de komende weken in elk geval voortgezet.

Flexion Vervoer heeft als uitzendbureau van taxichauffeurs 96 werknemers in dienst. Curator Gerhard Breuker zorgt dat de werkzaamheden van Flexion Vervoer de komende vier weken worden voortgezet. Dit moet er voor zorgen dat de vervoersbedrijven die personeel inlenen en de mensen die door deze chauffeurs worden vervoerd geen hinder ondervinden van het faillissement.

Overname activiteiten

Intussen zal de curator bekijken of een overname van de activiteiten van Flexion Vervoer tot de mogelijkheden behoort. De andere onderdelen van moederbedrijf Flexion Uitzendbureau zijn niet failliet en worden ook niet geraakt door het bankroet van Flexion Vervoer.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.