Taxi Expo 2017

Registratie Taxi Expo 2018 geopend

Taxi Expo 2017

De inschrijving voor Taxi Expo en het Nationaal Congres Contractvervoer 2018 is geopend. De vakbeurs en het congres vinden plaats op donderdag 11 oktober in Expo Houten. Dit jaar vinden Taxi Expo en het Congres Contractvervoer bovendien tegelijk plaats met vakbeurs BusVision.

Taxi Expo is het jaarlijkse vakevenement voor de taxibranche dat wordt georganiseerd door ProMedia in samenwerking met KNV. De vakbeurs kent dit jaar iets ruimere openingstijden dan in 2017, namelijk van 09.00 tot 19.00 uur. In die periode kunnen bezoekers terecht bij tientallen exposanten.

Een kleine vijf maanden voor de beurs staat al vast dat de volgende exposanten op 11 oktober van de partij zullen zijn: TAXIWERQ, Ford, inTaxiSolutions, Aanpassingsbedrijf Bierman, Pensioenfonds Vervoer, Volvo Cars, PitPoint, FUEGO, Consolid, VB-Airsuspension, Toyota, BP, Barclay, Korton, Tribus, Sociaal Fonds Taxi, JUPE Software, Nissan, Volkswagen Bedrijfswagens, Skoda en KNV.

Workshops

De komende tijd zal het aantal exposanten nog fors worden uitgebreid. Ook zal dan meer bekend worden over de aanbieders op de Proefrit Experience, waar beursbezoekers zelf de nieuwste taximodellen van verschillende automerken kunnen uitproberen. Taxi Expo kent verder een workshopprogramma dat de komende tijd ingevuld zal worden met relevante en actuele onderwerpen voor de taxibranche. Dan zal het onder meer gaan om de nieuwe cao Taxivervoer, het eerste jaar van de vernieuwde Code VVR en nog veel meer.

Nationaal Congres Contractvervoer

Op 11 oktober vindt tevens het Nationaal Congres Contractvervoer plaats. Vorig jaar werd voor het eerst gewerkt met parallel-sessies voor meer interactie en verdieping. Die opzet wordt ook dit jaar toegepast. Op het programma staan onder meer sessies over Publiek Vervoer Groningen Drenthe, het verduurzamen van doelgroepenvervoer, het Aanbestedingsinstituut Mobiliteit, de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en reizigersparticipatie. Binnenkort worden meer details van het programma bekendgemaakt.

Inschrijven

Voor taxibedrijven en overheden is deelname aan Taxi Expo gratis. Voor toeleveranciers en consultants geldt tot een met 9 september een bijdrage van 49 euro; daarna wordt dat 99 euro. Deelname aan het Nationaal Congres Contractvervoer 2018 kost voor taxibedrijven, busbedrijven en overheden 199 euro (249 euro na 9 september). Toeleveranciers en consultants betalen tot 9 september 329 euro, daarna 399 euro. Aanmelden kan via de registratiepagina op taxi-expo.nl. Op die site brengen we ook regelmatig updates over exposanten, workshops en het congres.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Registratie Taxi Expo 2018 geopend | TaxiPro
Taxi Expo 2017

Registratie Taxi Expo 2018 geopend

Taxi Expo 2017

De inschrijving voor Taxi Expo en het Nationaal Congres Contractvervoer 2018 is geopend. De vakbeurs en het congres vinden plaats op donderdag 11 oktober in Expo Houten. Dit jaar vinden Taxi Expo en het Congres Contractvervoer bovendien tegelijk plaats met vakbeurs BusVision.

Taxi Expo is het jaarlijkse vakevenement voor de taxibranche dat wordt georganiseerd door ProMedia in samenwerking met KNV. De vakbeurs kent dit jaar iets ruimere openingstijden dan in 2017, namelijk van 09.00 tot 19.00 uur. In die periode kunnen bezoekers terecht bij tientallen exposanten.

Een kleine vijf maanden voor de beurs staat al vast dat de volgende exposanten op 11 oktober van de partij zullen zijn: TAXIWERQ, Ford, inTaxiSolutions, Aanpassingsbedrijf Bierman, Pensioenfonds Vervoer, Volvo Cars, PitPoint, FUEGO, Consolid, VB-Airsuspension, Toyota, BP, Barclay, Korton, Tribus, Sociaal Fonds Taxi, JUPE Software, Nissan, Volkswagen Bedrijfswagens, Skoda en KNV.

Workshops

De komende tijd zal het aantal exposanten nog fors worden uitgebreid. Ook zal dan meer bekend worden over de aanbieders op de Proefrit Experience, waar beursbezoekers zelf de nieuwste taximodellen van verschillende automerken kunnen uitproberen. Taxi Expo kent verder een workshopprogramma dat de komende tijd ingevuld zal worden met relevante en actuele onderwerpen voor de taxibranche. Dan zal het onder meer gaan om de nieuwe cao Taxivervoer, het eerste jaar van de vernieuwde Code VVR en nog veel meer.

Nationaal Congres Contractvervoer

Op 11 oktober vindt tevens het Nationaal Congres Contractvervoer plaats. Vorig jaar werd voor het eerst gewerkt met parallel-sessies voor meer interactie en verdieping. Die opzet wordt ook dit jaar toegepast. Op het programma staan onder meer sessies over Publiek Vervoer Groningen Drenthe, het verduurzamen van doelgroepenvervoer, het Aanbestedingsinstituut Mobiliteit, de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht en reizigersparticipatie. Binnenkort worden meer details van het programma bekendgemaakt.

Inschrijven

Voor taxibedrijven en overheden is deelname aan Taxi Expo gratis. Voor toeleveranciers en consultants geldt tot een met 9 september een bijdrage van 49 euro; daarna wordt dat 99 euro. Deelname aan het Nationaal Congres Contractvervoer 2018 kost voor taxibedrijven, busbedrijven en overheden 199 euro (249 euro na 9 september). Toeleveranciers en consultants betalen tot 9 september 329 euro, daarna 399 euro. Aanmelden kan via de registratiepagina op taxi-expo.nl. Op die site brengen we ook regelmatig updates over exposanten, workshops en het congres.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.