Taxiborden

Vrouw bevalt naast taxi bij ziekenhuis

Foto: TaxiPro (VK)

In Emmen heeft een taxi een hoogzwangere vrouw net niet op tijd op de plaats van bestemming weten te krijgen. De vrouw beviel uiteindelijk terwijl ze op de parkeerplaats van het ziekenhuis tegen de taxi leunde.

De taxichauffeur van dienst was de 34-jarige Efraim de Vries, die rijdt voor Taxi Blue Cab in Emmen. Hij rijdt al tien jaar taxi en moest ook al meer dan eens vrouwen die op het punt stonden te bevallen naar het ziekenhuis vervoeren. Zo ook dinsdagavond, meldt het Dagblad van het Noorden. De rit ging van Ter Apel naar het ziekenhuis in Emmen, maar al kort na vertrek liet de vrouw weten dat de baby niet meer lang op zich zou laten wachten.

Medische hulp

De vrouw begon steeds meer geluid te maken en De Vries ging telkens wat harder rijden om toch nog op tijd het ziekenhuis te halen. Eenmaal daar aangekomen zette hij zijn taxi bij de spoedeisende hulp en rende hij naar binnen om medische hulp te halen. Toen De Vries weer naar buiten kwam in gezelschap van een arts en een verpleegkundige, bleek de vrouw zelf uit de taxi te zijn gestapt en tegen het voertuig te leunen. 

En op dat moment kwam de baby er uit. De dokter kon het kind nog net opvangen, waarna moeder en kind in het ziekenhuis verder werden verzorgd. Beiden maken het goed.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Vrouw bevalt naast taxi bij ziekenhuis | TaxiPro
Taxiborden

Vrouw bevalt naast taxi bij ziekenhuis

Foto: TaxiPro (VK)

In Emmen heeft een taxi een hoogzwangere vrouw net niet op tijd op de plaats van bestemming weten te krijgen. De vrouw beviel uiteindelijk terwijl ze op de parkeerplaats van het ziekenhuis tegen de taxi leunde.

De taxichauffeur van dienst was de 34-jarige Efraim de Vries, die rijdt voor Taxi Blue Cab in Emmen. Hij rijdt al tien jaar taxi en moest ook al meer dan eens vrouwen die op het punt stonden te bevallen naar het ziekenhuis vervoeren. Zo ook dinsdagavond, meldt het Dagblad van het Noorden. De rit ging van Ter Apel naar het ziekenhuis in Emmen, maar al kort na vertrek liet de vrouw weten dat de baby niet meer lang op zich zou laten wachten.

Medische hulp

De vrouw begon steeds meer geluid te maken en De Vries ging telkens wat harder rijden om toch nog op tijd het ziekenhuis te halen. Eenmaal daar aangekomen zette hij zijn taxi bij de spoedeisende hulp en rende hij naar binnen om medische hulp te halen. Toen De Vries weer naar buiten kwam in gezelschap van een arts en een verpleegkundige, bleek de vrouw zelf uit de taxi te zijn gestapt en tegen het voertuig te leunen. 

En op dat moment kwam de baby er uit. De dokter kon het kind nog net opvangen, waarna moeder en kind in het ziekenhuis verder werden verzorgd. Beiden maken het goed.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.