Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages

Vervoersopdrachten De Roo naar andere taxibedrijven

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

Verschillende opdrachten van het onlangs failliet verklaarde Taxi De Roo zijn inmiddels bij andere vervoerders ondergebracht. Zo neemt Van der Wijst Personenvervoer het leerlingenvervoer in de gemeente Westland over.

Dat is vanaf deze week het geval, zo heeft Van de Wijst bevestigd aan regionale omroep WOS. De afspraken zijn nog wel erg recent en de komende week werken beide taxibedrijven intensief samen om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een andere grote opdracht van De Roo betreft het vervoer voor zorginstellingen ’s Heeren Loo. Dit werk is ondergebracht bij Willemsen-de Koning.

Oorzaak faillissement nog niet bekend

Taxi de Roo groeide door de jaren heen uit tot een middelgrote speler in het taxivervoer. Door de overname van het failliete Deltax in 2017 groeide de onderneming door naar een vloot van op dat moment zo’n 500 voertuigen. Wat er tussen toen en een maand geleden voor heeft gezorgd dat het bedrijf failliet ging, is nog niet formeel bekendgemaakt. Het feit dat opdrachten nu bij andere bedrijven worden ondergebracht, betekent in elk geval dat een doorstart in welke vorm dan ook steeds minder waarschijnlijk wordt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Vervoersopdrachten De Roo naar andere taxibedrijven | TaxiPro
Leerlingen. Foto: iStock / monkeybusinessimages

Vervoersopdrachten De Roo naar andere taxibedrijven

Foto ter illustratie. Foto: iStock/monkeybusinessimages

Verschillende opdrachten van het onlangs failliet verklaarde Taxi De Roo zijn inmiddels bij andere vervoerders ondergebracht. Zo neemt Van der Wijst Personenvervoer het leerlingenvervoer in de gemeente Westland over.

Dat is vanaf deze week het geval, zo heeft Van de Wijst bevestigd aan regionale omroep WOS. De afspraken zijn nog wel erg recent en de komende week werken beide taxibedrijven intensief samen om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Een andere grote opdracht van De Roo betreft het vervoer voor zorginstellingen ’s Heeren Loo. Dit werk is ondergebracht bij Willemsen-de Koning.

Oorzaak faillissement nog niet bekend

Taxi de Roo groeide door de jaren heen uit tot een middelgrote speler in het taxivervoer. Door de overname van het failliete Deltax in 2017 groeide de onderneming door naar een vloot van op dat moment zo’n 500 voertuigen. Wat er tussen toen en een maand geleden voor heeft gezorgd dat het bedrijf failliet ging, is nog niet formeel bekendgemaakt. Het feit dat opdrachten nu bij andere bedrijven worden ondergebracht, betekent in elk geval dat een doorstart in welke vorm dan ook steeds minder waarschijnlijk wordt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.