Opel Zafira Life

Taxi-actie rondom Opel Zafira Life en Vivaro

Foto: Opel

Janssen Van Kouwen Automotive heeft momenteel een speciale actie rond de taxiversies van de nieuwe Opel Zafira Life en de Opel Vivaro. Door deze voertuigen direct te bestellen kan nog worden geprofiteerd van de BPM-teruggave op taxi’s die per 1 januari 2020 wordt afgeschaft én van een uitgestelde BPM-betaling voor drie maanden. De taxibussen kunnen bovendien worden gefinancierd tegen 1,99 procent rente.Met het afschaffen van de BPM-teruggave valt een belangrijk voordeel op de aanschaf van nieuwe taxi’s weg. Dit kan oplopen tot duizenden euro’s per voertuig. Janssen Van Kouwen benadrukt dat bij taxi’s die in 2019 worden aangeschaft en geregistreerd nog van dit voordeel kan worden geprofiteerd. Deze voertuigen, de Opel Zafira Live en de Opel Vivaro, zijn nu al te bestellen maar kennen vanwege de specifieke taxi-eigenschappen wel een levertijd van enkele maanden.

De voertuigen zijn compleet uitgerust en volledig ingericht voor het verzorgen van taxivervoer. En er is de mogelijkheid voor taxiondernemers om de voertuigen tegen 1,99 procent rente te financieren. De actie loopt in heel 2019 exclusief bij Janssen Van Kouwen, dat vestigingen heeft in Amsterdam, Mijdrecht, Hilversum, Aalsmeer, Naarden en Huizen.

Variëren met de indeling

De Vivaro Combi is zeer functioneel ingericht. De standaardvariant leent zich met name voor doelgroepenvervoer. Tot de standaarduitrusting behoren onder veel meer 16 inch stalen zilverkleurige velgen, beschermstrips op de flanken, een boordcomputer met grafisch, centrale deurvergrendeling, ABS, getint glas, 3-punts veiligheidsgordels en cruise control met snelheidsbegrenzer. Aanvullend zijn er tal van opties beschikbaar op het gebied van rijassistentie, het exterieur en veiligheid.

Tekst loopt door onder de foto

Met de indeling van de Vivaro Combi kan volop worden gevarieerd, met maximaal negen zitplaatsen tot gevolg. Daarbij is altijd volop bagageruimte beschikbaar, die door de indeling van het aantal zitplaatsen aan te passen nog kan worden vergroot. Voor de Vivaro is een breed aanbod van 1.5- en 2.0 dieselmotoren beschikbaar, met een vermogen van 75 kW (100 pk) tot 130 kW (180 pk). Daarnaast is er de keuze uit handgeschakelde 6-versnellingsbak of een 8-traps automaat. Het gemiddelde brandstofverbruik is 4,7–5,8 l/100 km; 17,2–21,3 km/l.

Systemen voor rijasssistentie

De luxe ingerichte Zafira Life is met maximaal zeven zitplaatsen bedoeld om comfortabel reizen mogelijk te maken. De stoelen op de tweede en derde rij kunnen vooruit en achteruit schuiven, voor extra bewegingsvrijheid, en kunnen bovendien tegenover elkaar worden gedraaid, met daartussen een opvouwbare tafel. De Zafira Life biedt ook volop mogelijkheden om apparatuur aan te sluiten en op te laden, zodat vergaderen of werken aan boord van de shuttle prima mogelijk is.

Tekst loopt door onder de foto

Opel Zafira Life

De standaard rijk uitgeruste Zafira Life rijdt volgens Opel net zo makkelijk als een personenauto en is bovendien stil en zuinig. Het voertuig heeft diverse intelligente systemen voor rijassistentie in huis, waaronder lane assist departure, een head-up display met belangrijke informatie in het zichtveld, verkeersbordherkenning en dode hoek-waarschuwing. Ook hier kan gekozen worden voor een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een automaat, terwijl het start/stopsysteem het verbruik van de diverse dieselmotoren helpt beperken. Het gemiddelde brandstofverbruik is 5,6–5,7 l/100 km en 17,9–17,5 km/l.

Opel Zafira Life

Opel Zafira Life

Opel Zafira Life

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Steven Don

4 reacties op “Taxi-actie rondom Opel Zafira Life en Vivaro”

Bennie de Wit|17.07.19|23:00

Er is een wet voor dit soort artikelen die duidelijk zegt dat hier advertentie boven moet staan.

Jan de Waal|21.07.19|18:43

Is er voor de Vivaro al een type goedkeuring voor 9 personen en wordt deze ook goed gekeurd bij de rdw ?

Albert Lasschuit|21.07.19|23:49

Het is de Citroen Jumpy in een Opel jas, dus nee,geen 9 pers.

Jorg|22.07.19|20:55

@ Bennie, dan zijn er nog wel een paar artikelen waar dat bij zou moeten > 50%

Taxi-actie rondom Opel Zafira Life en Vivaro | TaxiPro
Opel Zafira Life

Taxi-actie rondom Opel Zafira Life en Vivaro

Foto: Opel

Janssen Van Kouwen Automotive heeft momenteel een speciale actie rond de taxiversies van de nieuwe Opel Zafira Life en de Opel Vivaro. Door deze voertuigen direct te bestellen kan nog worden geprofiteerd van de BPM-teruggave op taxi’s die per 1 januari 2020 wordt afgeschaft én van een uitgestelde BPM-betaling voor drie maanden. De taxibussen kunnen bovendien worden gefinancierd tegen 1,99 procent rente.Met het afschaffen van de BPM-teruggave valt een belangrijk voordeel op de aanschaf van nieuwe taxi’s weg. Dit kan oplopen tot duizenden euro’s per voertuig. Janssen Van Kouwen benadrukt dat bij taxi’s die in 2019 worden aangeschaft en geregistreerd nog van dit voordeel kan worden geprofiteerd. Deze voertuigen, de Opel Zafira Live en de Opel Vivaro, zijn nu al te bestellen maar kennen vanwege de specifieke taxi-eigenschappen wel een levertijd van enkele maanden.

De voertuigen zijn compleet uitgerust en volledig ingericht voor het verzorgen van taxivervoer. En er is de mogelijkheid voor taxiondernemers om de voertuigen tegen 1,99 procent rente te financieren. De actie loopt in heel 2019 exclusief bij Janssen Van Kouwen, dat vestigingen heeft in Amsterdam, Mijdrecht, Hilversum, Aalsmeer, Naarden en Huizen.

Variëren met de indeling

De Vivaro Combi is zeer functioneel ingericht. De standaardvariant leent zich met name voor doelgroepenvervoer. Tot de standaarduitrusting behoren onder veel meer 16 inch stalen zilverkleurige velgen, beschermstrips op de flanken, een boordcomputer met grafisch, centrale deurvergrendeling, ABS, getint glas, 3-punts veiligheidsgordels en cruise control met snelheidsbegrenzer. Aanvullend zijn er tal van opties beschikbaar op het gebied van rijassistentie, het exterieur en veiligheid.

Tekst loopt door onder de foto

Met de indeling van de Vivaro Combi kan volop worden gevarieerd, met maximaal negen zitplaatsen tot gevolg. Daarbij is altijd volop bagageruimte beschikbaar, die door de indeling van het aantal zitplaatsen aan te passen nog kan worden vergroot. Voor de Vivaro is een breed aanbod van 1.5- en 2.0 dieselmotoren beschikbaar, met een vermogen van 75 kW (100 pk) tot 130 kW (180 pk). Daarnaast is er de keuze uit handgeschakelde 6-versnellingsbak of een 8-traps automaat. Het gemiddelde brandstofverbruik is 4,7–5,8 l/100 km; 17,2–21,3 km/l.

Systemen voor rijasssistentie

De luxe ingerichte Zafira Life is met maximaal zeven zitplaatsen bedoeld om comfortabel reizen mogelijk te maken. De stoelen op de tweede en derde rij kunnen vooruit en achteruit schuiven, voor extra bewegingsvrijheid, en kunnen bovendien tegenover elkaar worden gedraaid, met daartussen een opvouwbare tafel. De Zafira Life biedt ook volop mogelijkheden om apparatuur aan te sluiten en op te laden, zodat vergaderen of werken aan boord van de shuttle prima mogelijk is.

Tekst loopt door onder de foto

Opel Zafira Life

De standaard rijk uitgeruste Zafira Life rijdt volgens Opel net zo makkelijk als een personenauto en is bovendien stil en zuinig. Het voertuig heeft diverse intelligente systemen voor rijassistentie in huis, waaronder lane assist departure, een head-up display met belangrijke informatie in het zichtveld, verkeersbordherkenning en dode hoek-waarschuwing. Ook hier kan gekozen worden voor een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een automaat, terwijl het start/stopsysteem het verbruik van de diverse dieselmotoren helpt beperken. Het gemiddelde brandstofverbruik is 5,6–5,7 l/100 km en 17,9–17,5 km/l.

Opel Zafira Life

Opel Zafira Life

Opel Zafira Life

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Steven Don

4 reacties op “Taxi-actie rondom Opel Zafira Life en Vivaro”

Bennie de Wit|17.07.19|23:00

Er is een wet voor dit soort artikelen die duidelijk zegt dat hier advertentie boven moet staan.

Jan de Waal|21.07.19|18:43

Is er voor de Vivaro al een type goedkeuring voor 9 personen en wordt deze ook goed gekeurd bij de rdw ?

Albert Lasschuit|21.07.19|23:49

Het is de Citroen Jumpy in een Opel jas, dus nee,geen 9 pers.

Jorg|22.07.19|20:55

@ Bennie, dan zijn er nog wel een paar artikelen waar dat bij zou moeten > 50%