Greenpoint Oude Tonge

BP Tankpas geeft toegang tot grootste LNG-netwerk Nederland

Zakelijke klanten van BP kunnen nu ook alternatieve brandstoffen, zoals LNG, met hun BP Tankpas kopen. Het bedrijf heeft hiertoe de krachten gebundeld met twee partijen die actief zijn in de wereld van alternatieve brandstoffen, Greenpoint Fuels en Rolande.

Het initiatief past in BP’s streven om “een leidende rol te spelen in de transitie naar een duurzame wereld. Niet alleen door de eigen CO2-emissies te verlagen, maar ook door klanten te helpen met het behalen van hun duurzaamheidsdoelen. Door LNG te tanken, kunnen ondernemers de schadelijke emissies van hun wagenpark aanzienlijk verminderen”, aldus BP.

Netwerk uitgebreid

De vraag naar duurzame alternatieven voor benzine en diesel wordt steeds groter. Als mobiliteitspartner van zakelijke chauffeurs is BP ervan overtuigd dat alternatieve brandstoffen, zoals LNG, bedrijven kunnen helpen hun CO2-voetafdruk op een economisch verantwoorde manier te verkleinen. “Door samen te werken met Greenpoint Fuels en Rolande neemt BP de koppositie in als het gaat om alternatieve brandstoffen voor de zakelijke markt.”

Rolande is de grootste LNG-leverancier in Nederland. Op dit moment beschikt het bedrijf over veertien LNG-tankstations door heel Nederland. Dit netwerk wordt voortdurend uitgebreid. Zakelijke klanten van BP kunnen verder alternatieve brandstoffen tanken bij acht multifunctionele tankstations van Greenpoint Fuels in de buurt van belangrijke logistieke punten en op drukke verkeersaders. Deze onbemande stations zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Elk station biedt minstens één duurzaam alternatief voor reguliere brandstoffen.

CO2-uitstoot verminderen

“Bij BP helpen wij onze klanten met een uitgebreid dieselnetwerk. Daarnaast bieden wij toegang tot het grootste LNG-netwerk in Nederland met op dit moment 22 tankstations. Zo kunnen onze klanten de CO2-uitstoot van hun wagenpark aanzienlijk verminderen,” zegt Erik Zwaan, Card Sales Manager bij BP Nederland & België. “Veel van onze klanten zijn druk bezig met het verduurzamen van hun wagenpark. Logisch dus dat ze gebruik willen maken van tankstations waar ze, op een gemakkelijke en efficiënte manier, terecht kunnen voor alternatieve brandstoffen zoals LNG.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

BP Tankpas geeft toegang tot grootste LNG-netwerk Nederland | TaxiPro
Greenpoint Oude Tonge

BP Tankpas geeft toegang tot grootste LNG-netwerk Nederland

Zakelijke klanten van BP kunnen nu ook alternatieve brandstoffen, zoals LNG, met hun BP Tankpas kopen. Het bedrijf heeft hiertoe de krachten gebundeld met twee partijen die actief zijn in de wereld van alternatieve brandstoffen, Greenpoint Fuels en Rolande.

Het initiatief past in BP’s streven om “een leidende rol te spelen in de transitie naar een duurzame wereld. Niet alleen door de eigen CO2-emissies te verlagen, maar ook door klanten te helpen met het behalen van hun duurzaamheidsdoelen. Door LNG te tanken, kunnen ondernemers de schadelijke emissies van hun wagenpark aanzienlijk verminderen”, aldus BP.

Netwerk uitgebreid

De vraag naar duurzame alternatieven voor benzine en diesel wordt steeds groter. Als mobiliteitspartner van zakelijke chauffeurs is BP ervan overtuigd dat alternatieve brandstoffen, zoals LNG, bedrijven kunnen helpen hun CO2-voetafdruk op een economisch verantwoorde manier te verkleinen. “Door samen te werken met Greenpoint Fuels en Rolande neemt BP de koppositie in als het gaat om alternatieve brandstoffen voor de zakelijke markt.”

Rolande is de grootste LNG-leverancier in Nederland. Op dit moment beschikt het bedrijf over veertien LNG-tankstations door heel Nederland. Dit netwerk wordt voortdurend uitgebreid. Zakelijke klanten van BP kunnen verder alternatieve brandstoffen tanken bij acht multifunctionele tankstations van Greenpoint Fuels in de buurt van belangrijke logistieke punten en op drukke verkeersaders. Deze onbemande stations zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend. Elk station biedt minstens één duurzaam alternatief voor reguliere brandstoffen.

CO2-uitstoot verminderen

“Bij BP helpen wij onze klanten met een uitgebreid dieselnetwerk. Daarnaast bieden wij toegang tot het grootste LNG-netwerk in Nederland met op dit moment 22 tankstations. Zo kunnen onze klanten de CO2-uitstoot van hun wagenpark aanzienlijk verminderen,” zegt Erik Zwaan, Card Sales Manager bij BP Nederland & België. “Veel van onze klanten zijn druk bezig met het verduurzamen van hun wagenpark. Logisch dus dat ze gebruik willen maken van tankstations waar ze, op een gemakkelijke en efficiënte manier, terecht kunnen voor alternatieve brandstoffen zoals LNG.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.