Noot Touringcar

FSO en SFT organiseren Preventiedag voor taxi- en touringcarbranche

Bron: Noot via KNV voor Nederlands Vervoer

Het Fonds Scholing en Ordening voor het Besloten Busvervoer en Sociaal Fonds Taxi organiseren samen een dag die gericht is op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de taxi- en touringcarbranche. Deze Preventiedag vindt plaats op woensdag 4 december en staat in het teken van het ESF-project Duurzame inzetbaarheid: Sterk aan het stuur.

Deze gratis Preventiedag is bijvoorbeeld interessant voor werkgevers, preventiemedewerkers, P&O’ers, KAM-medewerkers, leidinggevenden en leden van een personeelsvertegenwoordiging uit de touringcarbranche en de taxibranche. De dag duurt van 14.00 tot 20.00 uur en vindt plaats op Landgoed de Horst in Driebergen-Rijsenburg.

Workshops

Gedurende de dag krijgen deelnemers in verschillende workshops over instrumenten die de gezondheid en vitaliteit van werknemers bevorderen en zorgen voor behoud van medewerkers. Er zijn in totaal vijf workshops, namelijk: Ergonomisch plannen, Werken aan sterk werkgeverschap, Fit op de rit (vitaliteitsworkshop), Stressmanagement en Budgetcoaching.

De Preventiedag is gratis, maar wel is het noodzakelijk om vooraf online aan te melden. Dat kan via de volgende aanmeldlink. Daarbij kunnen deelnemers ook aangeven welke drie workshops ze het liefste willen bijwonen. Zzp’ers zijn overigens uitgesloten van deelname.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Inge Jacobs

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.