Daklicht. Foto: ProMedia (VK)

Maak kennis met Allianz Direct

ADVERTORIAL – De tv-reclame van AllSecur met twee bekende autocoureurs doet bij veel mensen wel een belletje rinkelen. De naam Allianz Direct doet dat misschien niet, maar Allianz Direct is de nieuwe naam van deze verzekeraar, die ook een uitgebreid aanbod aan autoverzekeringen heeft.

Zo zijn er bij Allianz Direct autoverzekeringen verschillende polissen af te sluiten, waaronder een all risk-verzekering, beperkt casco en een verzekering voor inzittenden. En deze verzekeraar biedt nog veel meer. Heb je net een nieuw huis, ga je op jezelf wonen of heb je net allemaal nieuwe spullen aangeschaft voor je woning? Dan is het altijd goed om even te kijken naar de waarde van alles wat je in huis hebt.

Helemaal niet zo’n gek idee

Je denkt vast al snel dat je geen verzekering nodig hebt, want hoe groot is de kans dat er echt iets kapot gaat? Maar deze kans is groter dan de meeste mensen denken en dan is het toch fijn dat je hiervoor verzekerd bent. De opstalverzekering is een verzekering die je beschermt tegen kleine en grote rampen zoals blikseminslag, brand (bijvoorbeeld tijdens het bereiden van het kerstdiner of andere etentjes), lekkage en nog veel meer zaken. Zo’n opstalverzekering van Allianz Direct is dus helemaal niet zo’n gek idee.

Daarnaast bestaat er ook nog de inboedelverzekering. Het woord zegt het eigenlijk al, alles wat in je huis staat is verzekerd. Dus ook die mooie grote televisie, Playstation of die dikke nieuwe laptop van Apple. Kom je na een avondje stappen erachter dat je sleutels zijn gestolen? Zonder de juiste verzekering heb je dan dikke pech. Gelukkig dekt de inboedelverzekering van Allianz Direct ook vervangende sloten tot een bedrag van 500 euro. Kun je ook gelijk even kijken of je oude slot wel veilig was.

Snel duidelijkheid over kosten

Is er bij de eerdere uitleg nog niet helemaal een belletje gaan rinkelen. Of heb je er nooit over nagedacht om eens een check te doen welke verzekering het beste bij jou past? Dan wordt het daar nu tijd voor.

De premieberekening van Allianz Direct doe je nog sneller dan de gemiddelde online aankoop, namelijk in 20 seconden. Zo weet je precies wat je nodig hebt en, niet geheel onbelangrijk, ook wat je ervoor gaat betalen. Allianz Direct staat voor haar klanten en vindt het dan ook belangrijk dat je zo snel mogelijk geholpen wordt bij een probleem of vraag. Directe hulp en service is 24/7 aanwezig, voor al je vragen of wanneer je hulptroepen nodig hebt.

Lekker snel schakelen

Heb je schade door wind, een derde of heb je te maken met inbraak? Dan zit je er niet op te wachten om ook nog bezig te zijn met al deze zaken regelen. Wat je vooral wilt, is de schade doorgeven en verder kunnen. En je wilt natuurlijk ook niet weken of zelfs maanden wachten op de afhandeling van de schade. Het liefst herstel je de schade zo snel mogelijk en wanneer het je spullen betreft, koop je graag snel weer iets nieuws. Bij Allianz Direct begrijpen we dit en daarom zorgen we ervoor dat de afhandeling van je schade ook gewoon lekker supersnel wordt geregeld. Geen jarenplan, maar snel schakelen: dat is waar wij bij Allianz Direct van houden.

Onderwerpen: ,

Auteur: Redactie

10 reacties op “Maak kennis met Allianz Direct”

Jan van Vulpen|07.01.20|13:52

leuk verhaal hoor, totdat jij vraagt of ze ook taxi’s durven te verzekeren: niet dus
zou het artikel hier niet plaatsen, beetje zonde

Jan van Vulpen|07.01.20|13:54

Leuk verhaal totdat jij vraagt of zij ook taxi’s durven te verzekeren: niet dus
beetje jammer van het plaatsen van bovenstaand artikel

klap down|08.01.20|11:04

Waardeloos maatschappij sinds de overname van all secur gaat echt alles mis ben inmiddels overgestapt

Ed de Callafon|09.01.20|04:00

Ik snap echt niet dat Taxipro zich met Allianz Direct inlaat. Heeft Taxipro niet zelf enige tijd geleden gemeld dat taxi’s niet meer te verzekeren zijn, en de overheid een grote middelvinger naar de branche opsteekt.

Ik ben nu verzekerd met 33 schadevrije jaren en 44 taxi rijden bij de slechtste maatschappij die er nog is, de Vereende.

airport-taxi vervoer|09.01.20|15:10

OK, hallo en rot maar lekker op Allianz.

Wat doet die flutmaatschappij nog op Taxipro?

Holland Taxi Peter Walgreen|10.01.20|10:43

Ik heb 1 x ervaring met ze gehad, nooit van mijn leven meer.

A. ten Kroode|10.01.20|17:22

Ik snap echt niet dat dit artikel bij taxipro wordt gepubliceerd. Alliance was de eerste die mij royeerde met de taxi verzekering met 20 schadevrije jaren, nooit iets geclaimd en altijd keurig op tijd de rekening te hebben betaald. Als redactie van taxi pro zou ik deze advertentie maar snel verwijderen.

Jorg|17.01.20|12:47

Geld A. ten Kroode geld.

Henry van der Aa|30.01.20|11:25

Wat een stelletje amateurs zijn met dit artikel bezig geweest
Weten jullie eigenlijk wel wat er zich afspeelt in de taxi-wereld ? nee dus , uitleg overbodig

Henry van der Aa|30.01.20|11:30

Commentaar volgens de spelregels wordt terstond verwijderd
Hoe kinderachtig kan men zijn