TaxiPro is er nu ook in België

De Belgische taxisector heeft sinds kort zijn eigen online vakblad in de vorm van TaxiPro.be. Het betreft een titel van ProMedia, dat al tien jaar met veel succes TaxiPro.nl uitgeeft en ook al vele jaren het vakevenement Taxi Expo organiseert.

De Belgische taximarkt is er één in beweging. Zo zorgt het onlangs van kracht geworden taxidecreet voor tal van nieuwe regels en criteria waar taxibedrijven zich aan dienen te houden. Tegelijk wordt uitstootvrij rijden ook een steeds belangrijker thema en brengt elke stad weer zijn eigen uitdagingen op taxigebied met zich mee. Over al deze en andere zaken zal TaxiPro.be elke werkdag berichten. Daarbij gaat het uiteraard om het laatste nieuws, maar ook om achtergronden en het in beeld brengen van grotere thema’s voor de gehele sector.

Social media en nieuwsbrief

Het lezen van artikelen op TaxiPro.be is gratis. Mensen uit de taxisector en verwante bedrijfstakken kunnen de berichtgeving volgen via onze diverse social media-accounts: Facebook, Twitter en LinkedIn. Bovendien wordt er elke week een nieuwsbrief verstuurd met alle artikelen die in de voorgaande dagen zijn gepubliceerd. Abonneren op deze nieuwsbrief is gratis. Dat kan door naar TaxiPro.be te gaan en rechtsboven uw mailadres in te voeren in het aanmeldformulier. U krijgt dan een mail om enkele aanvullende gegevens in te vullen en na bevestiging krijgt u voortaan elke week de nieuwsbrief gratis in uw mailbox.

Suggesties en persberichten

Omdat de berichtgeving op TaxiPro.be wordt verzorgd door een toegewijde redacteur, kan deze zich de sector en alles wat daarin speelt snel eigen maken. Desondanks is inbreng vanuit de sector altijd welkom. Voor het sturen van persberichten, nieuwstips, opmerkingen en suggesties kan gebruik worden gemaakt van redactie@taxipro.be.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “TaxiPro is er nu ook in België”

Stef Bouwhuis|30.01.20|13:55

Gefeliciteerd met deze ontwikkeling!

TaxiPro is er nu ook in België | TaxiPro

TaxiPro is er nu ook in België

De Belgische taxisector heeft sinds kort zijn eigen online vakblad in de vorm van TaxiPro.be. Het betreft een titel van ProMedia, dat al tien jaar met veel succes TaxiPro.nl uitgeeft en ook al vele jaren het vakevenement Taxi Expo organiseert.

De Belgische taximarkt is er één in beweging. Zo zorgt het onlangs van kracht geworden taxidecreet voor tal van nieuwe regels en criteria waar taxibedrijven zich aan dienen te houden. Tegelijk wordt uitstootvrij rijden ook een steeds belangrijker thema en brengt elke stad weer zijn eigen uitdagingen op taxigebied met zich mee. Over al deze en andere zaken zal TaxiPro.be elke werkdag berichten. Daarbij gaat het uiteraard om het laatste nieuws, maar ook om achtergronden en het in beeld brengen van grotere thema’s voor de gehele sector.

Social media en nieuwsbrief

Het lezen van artikelen op TaxiPro.be is gratis. Mensen uit de taxisector en verwante bedrijfstakken kunnen de berichtgeving volgen via onze diverse social media-accounts: Facebook, Twitter en LinkedIn. Bovendien wordt er elke week een nieuwsbrief verstuurd met alle artikelen die in de voorgaande dagen zijn gepubliceerd. Abonneren op deze nieuwsbrief is gratis. Dat kan door naar TaxiPro.be te gaan en rechtsboven uw mailadres in te voeren in het aanmeldformulier. U krijgt dan een mail om enkele aanvullende gegevens in te vullen en na bevestiging krijgt u voortaan elke week de nieuwsbrief gratis in uw mailbox.

Suggesties en persberichten

Omdat de berichtgeving op TaxiPro.be wordt verzorgd door een toegewijde redacteur, kan deze zich de sector en alles wat daarin speelt snel eigen maken. Desondanks is inbreng vanuit de sector altijd welkom. Voor het sturen van persberichten, nieuwstips, opmerkingen en suggesties kan gebruik worden gemaakt van redactie@taxipro.be.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “TaxiPro is er nu ook in België”

Stef Bouwhuis|30.01.20|13:55

Gefeliciteerd met deze ontwikkeling!