Europese taxibeurs Keulen gaat niet door

De Europese Taximesse in Keulen, die stond ingepland voor 6 en 7 november, gaat niet door. Het bleek onder meer lastig om voldoende exposanten aan het evenement te verbinden. In Nederland gaat Taxi Expo op 8 oktober vooralsnog wel door, uiteraard in aangepaste vorm vanwege de coronamaatregelen.

De organisatie geeft aan dat zich weliswaar verschillende exposanten hadden aangemeld, maar dat ook veel ‘vaste klanten’ hadden besloten om dit jaar van deelname af te zien. Dat deden deze partijen vanwege de coronapandemie en de (verwachte) beperkingen die dit op een vakbeurs met zich meebrengt.

En die beperkingen zijn volgens de organisatie te groot om een volwaardige beurs te kunnen organiseren. Zo zou iedereen op de beursvloer mondkapjes moeten dragen en zouden er ook allerlei andere maatregelen op het vlak van veiligheid en hygiëne genomen moeten worden. Ook de verplichte online registratie werd als een onoverkomelijkheid gezien en bovendien wil de organisatie geen risico nemen met de gezondheid van deelnemers en exposanten. Om al die redenen is de beurs uitgesteld naar het najaar van 2021.

Taxi Expo 2020 gaat door

In Nederland staat dit najaar nog wel een taxivakbeurs op het programma. Op 8 oktober vindt in Expo Houten een aangepaste editie van Taxi Expo 2020 plaats. Met tijdslots, routing en diverse hygiënemaatregelen wordt gezorgd voor een veilig en verantwoord bezoek aan het evenement. Dat geldt ook voor het Nationaal Congres Contractvervoer, dat voor een beperkt aantal deelnemers toegankelijk is en daarnaast als webinar wordt aangeboden. Indien nieuwe ontwikkelingen daar aanleiding toe geven, kunnen beurs en congres doorgeschoven worden naar 3 december.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Europese taxibeurs Keulen gaat niet door | TaxiPro

Europese taxibeurs Keulen gaat niet door

De Europese Taximesse in Keulen, die stond ingepland voor 6 en 7 november, gaat niet door. Het bleek onder meer lastig om voldoende exposanten aan het evenement te verbinden. In Nederland gaat Taxi Expo op 8 oktober vooralsnog wel door, uiteraard in aangepaste vorm vanwege de coronamaatregelen.

De organisatie geeft aan dat zich weliswaar verschillende exposanten hadden aangemeld, maar dat ook veel ‘vaste klanten’ hadden besloten om dit jaar van deelname af te zien. Dat deden deze partijen vanwege de coronapandemie en de (verwachte) beperkingen die dit op een vakbeurs met zich meebrengt.

En die beperkingen zijn volgens de organisatie te groot om een volwaardige beurs te kunnen organiseren. Zo zou iedereen op de beursvloer mondkapjes moeten dragen en zouden er ook allerlei andere maatregelen op het vlak van veiligheid en hygiëne genomen moeten worden. Ook de verplichte online registratie werd als een onoverkomelijkheid gezien en bovendien wil de organisatie geen risico nemen met de gezondheid van deelnemers en exposanten. Om al die redenen is de beurs uitgesteld naar het najaar van 2021.

Taxi Expo 2020 gaat door

In Nederland staat dit najaar nog wel een taxivakbeurs op het programma. Op 8 oktober vindt in Expo Houten een aangepaste editie van Taxi Expo 2020 plaats. Met tijdslots, routing en diverse hygiënemaatregelen wordt gezorgd voor een veilig en verantwoord bezoek aan het evenement. Dat geldt ook voor het Nationaal Congres Contractvervoer, dat voor een beperkt aantal deelnemers toegankelijk is en daarnaast als webinar wordt aangeboden. Indien nieuwe ontwikkelingen daar aanleiding toe geven, kunnen beurs en congres doorgeschoven worden naar 3 december.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.