TaxiPro TV over Taxi Expo 2020 en verhalen van touringcarchauffeurs

De zesde aflevering van TaxiPro TV wordt maandag 3 augustus om 14.00 uur live uitgezonden. Op het programma staan gesprekken met de organisatie van Taxi Expo 2020 en met de samensteller van een boek vol verhalen van touringcarchauffeurs.

Die verhalen werden de afgelopen tijd verzameld door Vivian Looij van De Dagtochten Specialist in Amsterdam. In negentig korte hoofdstukken wordt een beeld geschetst van wat touringcarchauffeurs zoal meemaken in hun werk. In de uitzending vertelt Looij over hoe dit boek tot stand kwam en hoe haar eigen bedrijf de coronacrisis ervaart.

Veilig en verantwoord naar de beurs

Op 8 oktober vindt de volgende editie van Taxi Expo plaats in Expo Houten. Uiteraard in andere vorm dan de markt gewend is, en daarover wordt in TaxiPro TV gesproken met Manouk Rietbroek en Jasper Rodenhuis van de organisatie. Wat is er die dag allemaal te zien en doen? En hoe wordt gezorgd voor een veilig en verantwoord bezoek aan de beurs? Op die en andere vragen wordt in de uitzending antwoord gegeven. Deze is vanaf 14.00 uur live te bekijken op het YouTube-kanaal van TaxiPro en blijft daarna op datzelfde kanaal beschikbaar.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.