Screenshot TaxiPro TV 5

Kijk nu aflevering 5 van TaxiPro TV terug

De nieuwste aflevering van TaxiPro TV gaat over het doorgaan van vakbeurs Taxi Expo en over een nieuw boek vol verhalen van touringcarchauffeurs. De uitzending kan worden bekeken op het YouTube-kanaal van TaxiPro.

Dat boek, getiteld ‘Chauffeursverhalen – dit is de touringcarbranche’, kon samengesteld worden omdat er tijdens de coronacrisis nu eenmaal tijd voor was. Vivian Looij vertelt in de uitzending waarom ze dit boek heeft gemaakt en wat voor verhalen er zoal instaan, maar ze gaat ook in op wat de coronacrisis voor impact heeft op haar eigen touringcarbedrijf.

Organisatie aan het woord

Deze aflevering staat verder in het teken van Taxi Expo 2020, dat op 8 oktober plaatsvindt in Expo Houten. Uiteraard in andere vorm dan in coronavrije jaren. Over vorm en inhoud komen Manouk Rietbroek en Jasper Rodenhuis namens de organisatie van het vakevenement aan het woord. De uitzending kan hieronder terug worden bekeken; de volgende aflevering van TaxiPro TV is op maandag 17 augustus om 14.00 uur.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.