Screenshot TaxiPro TV 5

Kijk nu aflevering 5 van TaxiPro TV terug

Foto: ProMedia

De nieuwste aflevering van TaxiPro TV gaat over het doorgaan van vakbeurs Taxi Expo en over een nieuw boek vol verhalen van touringcarchauffeurs. De uitzending kan worden bekeken op het YouTube-kanaal van TaxiPro.

Dat boek, getiteld ‘Chauffeursverhalen – dit is de touringcarbranche’, kon samengesteld worden omdat er tijdens de coronacrisis nu eenmaal tijd voor was. Vivian Looij vertelt in de uitzending waarom ze dit boek heeft gemaakt en wat voor verhalen er zoal instaan, maar ze gaat ook in op wat de coronacrisis voor impact heeft op haar eigen touringcarbedrijf.

Organisatie aan het woord

Deze aflevering staat verder in het teken van Taxi Expo 2020, dat op 8 oktober plaatsvindt in Expo Houten. Uiteraard in andere vorm dan in coronavrije jaren. Over vorm en inhoud komen Manouk Rietbroek en Jasper Rodenhuis namens de organisatie van het vakevenement aan het woord. De uitzending kan hieronder terug worden bekeken; de volgende aflevering van TaxiPro TV is op maandag 17 augustus om 14.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Kijk nu aflevering 5 van TaxiPro TV terug | TaxiPro
Screenshot TaxiPro TV 5

Kijk nu aflevering 5 van TaxiPro TV terug

Foto: ProMedia

De nieuwste aflevering van TaxiPro TV gaat over het doorgaan van vakbeurs Taxi Expo en over een nieuw boek vol verhalen van touringcarchauffeurs. De uitzending kan worden bekeken op het YouTube-kanaal van TaxiPro.

Dat boek, getiteld ‘Chauffeursverhalen – dit is de touringcarbranche’, kon samengesteld worden omdat er tijdens de coronacrisis nu eenmaal tijd voor was. Vivian Looij vertelt in de uitzending waarom ze dit boek heeft gemaakt en wat voor verhalen er zoal instaan, maar ze gaat ook in op wat de coronacrisis voor impact heeft op haar eigen touringcarbedrijf.

Organisatie aan het woord

Deze aflevering staat verder in het teken van Taxi Expo 2020, dat op 8 oktober plaatsvindt in Expo Houten. Uiteraard in andere vorm dan in coronavrije jaren. Over vorm en inhoud komen Manouk Rietbroek en Jasper Rodenhuis namens de organisatie van het vakevenement aan het woord. De uitzending kan hieronder terug worden bekeken; de volgende aflevering van TaxiPro TV is op maandag 17 augustus om 14.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.