Standplaats Rotterdam CS. Foto: Boomerang / Jan Kok

TaxiPro TV: chauffeurs aan het woord en taxi in MaaS-app

Standplaats Rotterdam CS. Foto: Boomerang / Jan Kok (onbeperkt gebruik)In TaxiPro TV van maandag 14 september komen vanaf 14.00 uur taxichauffeurs aan het woord over de stand van zaken in de opstapmarkt. Ook praten we met Thijs Muizelaar van Innovactory over de rol van taxi’s in de MaaS-pilot in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn.

Dat de opstapmarkt hard geraakt is door de coronacrisis, dat is voor niemand in de sector nog een verrassing. Maar hoe is het nu, enkele maanden nadat de coronamaatregelen werden versoepeld? Weten de klanten de taxi weer te vinden of valt de vraag nog steeds tegen? TaxiPro sprak met taxichauffeurs en consumenten in Rotterdam.

De Utrechtse wijk Leidsche Rijn is op zichzelf een kleine stad met intussen meer dan 40.000 inwoners en onder meer een eigen treinstation. In dit gebied vindt ook één van de zeven pilots in het kader van Mobility as a Service plaats. Thuis Muizelaar van Innovactory gaat in een interview met TaxiPro TV in op de (toekomstige) rol van taxi in deze MaaS-pilot.

Elke twee weken op YouTube

TaxiPro TV wordt om 14.00 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van TaxiPro en is daar na afloop van de uitzending terug te zien. Op YouTube staan ook alle eerdere afleveringen. De volgende uitzending is op maandag 28 september vanaf 14.00 uur. Dan is onder meer Patrick Mommers te gast om namens KNV te vertellen over de rechten en plichten van werknemers en werkgevers in coronatijd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

TaxiPro TV: chauffeurs aan het woord en taxi in MaaS-app | TaxiPro
Standplaats Rotterdam CS. Foto: Boomerang / Jan Kok

TaxiPro TV: chauffeurs aan het woord en taxi in MaaS-app

Standplaats Rotterdam CS. Foto: Boomerang / Jan Kok (onbeperkt gebruik)In TaxiPro TV van maandag 14 september komen vanaf 14.00 uur taxichauffeurs aan het woord over de stand van zaken in de opstapmarkt. Ook praten we met Thijs Muizelaar van Innovactory over de rol van taxi’s in de MaaS-pilot in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn.

Dat de opstapmarkt hard geraakt is door de coronacrisis, dat is voor niemand in de sector nog een verrassing. Maar hoe is het nu, enkele maanden nadat de coronamaatregelen werden versoepeld? Weten de klanten de taxi weer te vinden of valt de vraag nog steeds tegen? TaxiPro sprak met taxichauffeurs en consumenten in Rotterdam.

De Utrechtse wijk Leidsche Rijn is op zichzelf een kleine stad met intussen meer dan 40.000 inwoners en onder meer een eigen treinstation. In dit gebied vindt ook één van de zeven pilots in het kader van Mobility as a Service plaats. Thuis Muizelaar van Innovactory gaat in een interview met TaxiPro TV in op de (toekomstige) rol van taxi in deze MaaS-pilot.

Elke twee weken op YouTube

TaxiPro TV wordt om 14.00 uur live uitgezonden op het YouTube-kanaal van TaxiPro en is daar na afloop van de uitzending terug te zien. Op YouTube staan ook alle eerdere afleveringen. De volgende uitzending is op maandag 28 september vanaf 14.00 uur. Dan is onder meer Patrick Mommers te gast om namens KNV te vertellen over de rechten en plichten van werknemers en werkgevers in coronatijd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.