TaxiPro TV terugkijken: nieuwe cao en winnaar Taxi Innovatie Prijs

In de nieuwste aflevering van TaxiPro TV praat Agostino di Giacomo Russo van CNV over de nieuwe cao en andere actuele thema’s voor werknemers in de taxibranche. Ook wordt in deze uitzending duidelijk wie de Taxi Innovatie Prijs 2020 heeft gewonnen.

De uitzending is, net als alle eerdere afleveringen van TaxiPro TV, te bekijken op het YouTube-kanaal van TaxiPro. Voortaan is de live uitzending elke dinsdag om 14.00 uur. Dit is met ingang van dinsdag 27 oktober.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.