Aanrijding taxibusje en tram (bron: GinoPress)

Aanrijding tussen tram en taxibusje in Schiedam

Via GinoPress

In Schiedam heeft woensdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een tram van RET en een taxibusje. Beide voertuigen liepen daarbij schade op, al kwam de tram er een stuk beter vanaf dan het busje. Eén vrouw is ter plaatse behandeld door ambulancemedewerkers.

Het is niet duidelijk hoe de aanrijding kon gebeuren. Het ongeval vond plaats op de Nieuwe Damlaan, waar de tram op een aparte baan rijdt, die met een verhoging is afgescheiden van het autoverkeer. Het taxibusje, dat in omgekeerde richting tot stilstand kwam op de rijbaan, lijkt rijp voor de sloop.

Veel onduidelijk

Hoeveel reizigers er in het taxibusje en de tram zaten tijdens het ongeval is niet bekend. Ook is onduidelijk in welke van de twee voertuigen de passagier zat die door het ambulancepersoneel behandeld werd. Het tramverkeer op lijn 21 en 24 lag enige tijd stil door het ongeluk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Dylan Metselaar

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.