Taxibord

TaxiPro TV terugkijken: hoe komt de taxisector de coronacrisis door?

Taxibord. Foto ter illustratie. Foto: ProMedia/Vincent Krabbedam

De nieuwste uitzending van TaxiPro TV staat in het teken van wat taxiondernemers nodig hebben om de coronacrisis te overleven. Want bij de huidige stand van zaken wordt dat een lastig verhaal, legden brancheorganisaties Taxibelangen Nederland en KNV uit.

Namens STN was Jip Meijer bereid om toe te lichten waar de schoen knelt voor kleinere ondernemers en zzp’ers in de taxisector. Er zijn wel steunmaatregelen voor hen bedacht, maar daar komen ze niet altijd voor in aanmerking. En het werk is intussen nog altijd minimaal, dus de taxiondernemers hebben die steun hard nodig.

Nog lang niet wat het was

Het tweede interview in deze aflevering was met Hubert Andela van KNV Zorgvervoer en Taxi. In het contractvervoer wordt weliswaar meer gereden dan in de consumentenmarkt, maar het is nog lang niet wat het was. Andela legt uit waarom afspraken op maat tussen opdrachtgevers en vervoerders nodig zijn om het voortbestaan van het vervoerssysteem mogelijk te maken. Bekijk de hele uitzending hieronder:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

TaxiPro TV terugkijken: hoe komt de taxisector de coronacrisis door? | TaxiPro
Taxibord

TaxiPro TV terugkijken: hoe komt de taxisector de coronacrisis door?

Taxibord. Foto ter illustratie. Foto: ProMedia/Vincent Krabbedam

De nieuwste uitzending van TaxiPro TV staat in het teken van wat taxiondernemers nodig hebben om de coronacrisis te overleven. Want bij de huidige stand van zaken wordt dat een lastig verhaal, legden brancheorganisaties Taxibelangen Nederland en KNV uit.

Namens STN was Jip Meijer bereid om toe te lichten waar de schoen knelt voor kleinere ondernemers en zzp’ers in de taxisector. Er zijn wel steunmaatregelen voor hen bedacht, maar daar komen ze niet altijd voor in aanmerking. En het werk is intussen nog altijd minimaal, dus de taxiondernemers hebben die steun hard nodig.

Nog lang niet wat het was

Het tweede interview in deze aflevering was met Hubert Andela van KNV Zorgvervoer en Taxi. In het contractvervoer wordt weliswaar meer gereden dan in de consumentenmarkt, maar het is nog lang niet wat het was. Andela legt uit waarom afspraken op maat tussen opdrachtgevers en vervoerders nodig zijn om het voortbestaan van het vervoerssysteem mogelijk te maken. Bekijk de hele uitzending hieronder:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.