Steven van Weyenberg (foto: D66)

Steven van Weyenberg wordt nieuwe staatssecretaris van IenW

Vrij te gebruiken voor journalistieke doeleinden, via D66 portal

Steven van Weyenberg van D66 wordt de nieuwe staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat. Hij volgt Stientje van Veldhoven op, die haar positie in het demissionair kabinet vroegtijdig verlaat vanwege een nieuwe baan. De nieuwe staatssecretaris wordt op 10 augustus beëdigd door de koning.

De 48-jarige Van Weyenberg is sinds september 2012 lid van de Tweede Kamerfractie van D66. Hij heeft bij de partij onder meer de portefeuilles financiën, belastingen, arbeidsmarkt, arbeidsongeschiktheid, sociale zekerheid en zzp. Van 2019 tot 2021 was hij vicefractievoorzitter.

Loopbaan

Voor zijn periode als Tweede Kamerlid was Van Weyenberg al jarenlang werkzaam in Den Haag. Dat deed hij tussen 2010 en 2012 als directeur relatiebeheer, uitvoeringsontwikkeling en aansturing bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. In de veertien jaar daarvoor werkte hij op het ministerie van Economische Zaken, onder meer als directeur Europa.

Stientje Van Veldhoven verlaat het demissionair kabinet per 19 juli. Na de zomer start ze met haar nieuwe functie als vice-president/directeur bij World Resources Institute.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Steven van Weyenberg wordt nieuwe staatssecretaris van IenW | TaxiPro
Steven van Weyenberg (foto: D66)

Steven van Weyenberg wordt nieuwe staatssecretaris van IenW

Vrij te gebruiken voor journalistieke doeleinden, via D66 portal

Steven van Weyenberg van D66 wordt de nieuwe staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat. Hij volgt Stientje van Veldhoven op, die haar positie in het demissionair kabinet vroegtijdig verlaat vanwege een nieuwe baan. De nieuwe staatssecretaris wordt op 10 augustus beëdigd door de koning.

De 48-jarige Van Weyenberg is sinds september 2012 lid van de Tweede Kamerfractie van D66. Hij heeft bij de partij onder meer de portefeuilles financiën, belastingen, arbeidsmarkt, arbeidsongeschiktheid, sociale zekerheid en zzp. Van 2019 tot 2021 was hij vicefractievoorzitter.

Loopbaan

Voor zijn periode als Tweede Kamerlid was Van Weyenberg al jarenlang werkzaam in Den Haag. Dat deed hij tussen 2010 en 2012 als directeur relatiebeheer, uitvoeringsontwikkeling en aansturing bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. In de veertien jaar daarvoor werkte hij op het ministerie van Economische Zaken, onder meer als directeur Europa.

Stientje Van Veldhoven verlaat het demissionair kabinet per 19 juli. Na de zomer start ze met haar nieuwe functie als vice-president/directeur bij World Resources Institute.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.