Ambulance. Foto: iStock / Ignatiev

Passagiers taxibusje gewond bij frontale botsing

Ambulance. Foto ter illustratie.Foto: iStock / Ignatiev

In Lelystad is een personenauto frontaal op een taxibus met vijf oudere inzittenden gebotst. Het busje kwam op zijn kant tot stilstand en meerdere inzittenden moesten naar het ziekenhuis voor nader onderzoek.

Het ongeval deed zich voor op de kruising tussen de Binnenhavenweg en de Oostranddreef in Lelystad, meldt Omroep Flevoland. De brandweer en een traumahelikopter werden opgeroepen, waarna de inzittenden uit het busje werden gehaald. Na een controle door het ambulancepersoneel zijn twee van hen naar het ziekenhuis gebracht.

Botbreuken en glas in het gezicht

Een van deze mensen is volgens een familielid gewond geraakt. De vrouw heeft botbreuken opgelopen en glas in haar gezicht gekregen. Ze moet voorlopig in het ziekenhuis blijven. De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.