Congres Contractvervoer

Taxi Expo ‘21 in zicht, laatste plaatsen voor Congres Contractvervoer

Kennis opdoen, vakgenoten ontmoeten en netwerken. Het zal tijdens Taxi Expo ’21 op donderdag 16 september in Expo Houten eindelijk weer mogelijk zijn. De laatste plaatsen voor het Nationaal Congres Contractvervoer zijn nu nog te bemachtigen.

Tientallen exposanten zullen op 16 september hun nieuwste producten, technieken en diensten demonstreren. De beursvloer is daarmee dé plek voor nieuwe ontmoetingen, de broodnodige uitwisseling van kennis en de tentoonstelling van innovaties in de taxi-sector.

Bezoekers van de beurs hebben ook toegang tot workshops waarbij wordt ingegaan op relevante zaken die spelen in de branche. De thema’s variëren van arbeidsrecht tot nieuwe e-mobility oplossingen en gemakkelijk en goedkoop verzekeren.

Verder staat er een rijk aanbod aan onderwerpen op het programma voor het Nationaal Congres Contractvervoer. Zo zal er gesproken worden over de effecten en nasleep van corona op het doelgroepenvervoer, het groeiende belang van duurzaamheid binnen aanbestedingen en de integratie van het openbaar vervoer en het doelgroepenvervoer. Dit alles wordt afgesloten met een discussie tussen interessante sprekers uit de branche.

Veiligheid gegarandeerd

Uiteraard wordt de Taxi Expo en het Nationaal Congres contractvervoer op een veilige en verantwoorde manier georganiseerd. De veiligheid van alle bezoekers en het personeel staat voorop. Alle veiligheidsmaatregelen zijn hier te lezen. Alleen voor het Nationaal Congres Contractvervoer zal een beperkte capaciteit gelden. De laatste kaarten zijn nu nog beschikbaar. Wacht daarom niet te lang met aanmelden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxi Expo ‘21 in zicht, laatste plaatsen voor Congres Contractvervoer | TaxiPro
Congres Contractvervoer

Taxi Expo ‘21 in zicht, laatste plaatsen voor Congres Contractvervoer

Kennis opdoen, vakgenoten ontmoeten en netwerken. Het zal tijdens Taxi Expo ’21 op donderdag 16 september in Expo Houten eindelijk weer mogelijk zijn. De laatste plaatsen voor het Nationaal Congres Contractvervoer zijn nu nog te bemachtigen.

Tientallen exposanten zullen op 16 september hun nieuwste producten, technieken en diensten demonstreren. De beursvloer is daarmee dé plek voor nieuwe ontmoetingen, de broodnodige uitwisseling van kennis en de tentoonstelling van innovaties in de taxi-sector.

Bezoekers van de beurs hebben ook toegang tot workshops waarbij wordt ingegaan op relevante zaken die spelen in de branche. De thema’s variëren van arbeidsrecht tot nieuwe e-mobility oplossingen en gemakkelijk en goedkoop verzekeren.

Verder staat er een rijk aanbod aan onderwerpen op het programma voor het Nationaal Congres Contractvervoer. Zo zal er gesproken worden over de effecten en nasleep van corona op het doelgroepenvervoer, het groeiende belang van duurzaamheid binnen aanbestedingen en de integratie van het openbaar vervoer en het doelgroepenvervoer. Dit alles wordt afgesloten met een discussie tussen interessante sprekers uit de branche.

Veiligheid gegarandeerd

Uiteraard wordt de Taxi Expo en het Nationaal Congres contractvervoer op een veilige en verantwoorde manier georganiseerd. De veiligheid van alle bezoekers en het personeel staat voorop. Alle veiligheidsmaatregelen zijn hier te lezen. Alleen voor het Nationaal Congres Contractvervoer zal een beperkte capaciteit gelden. De laatste kaarten zijn nu nog beschikbaar. Wacht daarom niet te lang met aanmelden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.