TE 2019. Foto: ProMedia / Daniël Verkijk

Nog een week tot Taxi Expo 2021

TE 2019. Foto: ProMedia / Daniël Verkijk

Taxi Expo staat voor de deur: op donderdag 16 september is het zo ver. Het belooft een interessante dag te worden in Expo Houten. Op het programma staan de vakbeurs met tientallen exposanten en zes workshops. Daarnaast vindt ook het Nationaal Congres Contractvervoer plaats en wordt de dag afgesloten met een netwerkborrel- en diner. 

Nadat Taxi Expo vorig jaar vanwege corona niet kon doorgaan, is het nu weer hoog tijd om vakgenoten te ontmoeten, te netwerken en kennis op te doen. Op de beurs, die geopend is van 09.00 tot 18.00 uur, zijn tientallen bedrijven en organisaties te vinden met vernieuwende producten en diensten voor de taxisector. Uiteraard wordt het evenement op een veilige en verantwoorde manier georganiseerd. De veiligheid van alle bezoekers en het personeel staat voorop. Alle veiligheidsmaatregelen zijn hier te lezen.

Workshops

Bij de beursvloer is ook een workshopruimte te vinden, afgesloten van het rumoer rond de stands. Van 10.00 uur ’s ochtends tot 16.15 uur in de middag vinden er in totaal zes workshops plaats. De sessies gaan over onder meer arbeidsrecht, gemakkelijk en goedkoop verzekeren door middel van data, zero emissie personenvervoer, laadinfrastructuur, pensioen nog veel meer.

Congres en netwerkdiner

Tegelijk met de beurs vindt in de congreszaal van Expo Houten het Nationaal Congres Contractvervoer 2021 plaats. Drie thema’s zullen tijdens het congres worden verkend: de effecten en de nasleep van COVID-19 op het doelgroepenvervoer, het groeiende belang van duurzaamheid binnen aanbestedingen en de integratie van het openbaar vervoer en het doelgroepenvervoer. In verband met corona geldt er een beperkte capaciteit voor het congres. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor deelname. Dat geldt ook voor het netwerkdiner waar Taxi Expo 2021 mee wordt afgesloten.

Toegangskaart

Het bijwonen van de beurs en het deelnemen aan workshops is gratis voor iedereen die werkzaam is in de taxibranche. Het Nationaal Congres Contractvervoer bijwonen kan alleen tegen betaling en ook voor het netwerkdiner wordt een kleine vergoeding gevraagd aan de deelnemers. Toegangskaarten voor de beurs zijn net als voor het congres nog verkrijgbaar. Bij de registratie kan de optie ‘netwerkdiner’ worden aangevinkt.

Bekijk hier de sfeervideo van de vorige editie van de beurs:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Nog een week tot Taxi Expo 2021 | TaxiPro
TE 2019. Foto: ProMedia / Daniël Verkijk

Nog een week tot Taxi Expo 2021

TE 2019. Foto: ProMedia / Daniël Verkijk

Taxi Expo staat voor de deur: op donderdag 16 september is het zo ver. Het belooft een interessante dag te worden in Expo Houten. Op het programma staan de vakbeurs met tientallen exposanten en zes workshops. Daarnaast vindt ook het Nationaal Congres Contractvervoer plaats en wordt de dag afgesloten met een netwerkborrel- en diner. 

Nadat Taxi Expo vorig jaar vanwege corona niet kon doorgaan, is het nu weer hoog tijd om vakgenoten te ontmoeten, te netwerken en kennis op te doen. Op de beurs, die geopend is van 09.00 tot 18.00 uur, zijn tientallen bedrijven en organisaties te vinden met vernieuwende producten en diensten voor de taxisector. Uiteraard wordt het evenement op een veilige en verantwoorde manier georganiseerd. De veiligheid van alle bezoekers en het personeel staat voorop. Alle veiligheidsmaatregelen zijn hier te lezen.

Workshops

Bij de beursvloer is ook een workshopruimte te vinden, afgesloten van het rumoer rond de stands. Van 10.00 uur ’s ochtends tot 16.15 uur in de middag vinden er in totaal zes workshops plaats. De sessies gaan over onder meer arbeidsrecht, gemakkelijk en goedkoop verzekeren door middel van data, zero emissie personenvervoer, laadinfrastructuur, pensioen nog veel meer.

Congres en netwerkdiner

Tegelijk met de beurs vindt in de congreszaal van Expo Houten het Nationaal Congres Contractvervoer 2021 plaats. Drie thema’s zullen tijdens het congres worden verkend: de effecten en de nasleep van COVID-19 op het doelgroepenvervoer, het groeiende belang van duurzaamheid binnen aanbestedingen en de integratie van het openbaar vervoer en het doelgroepenvervoer. In verband met corona geldt er een beperkte capaciteit voor het congres. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor deelname. Dat geldt ook voor het netwerkdiner waar Taxi Expo 2021 mee wordt afgesloten.

Toegangskaart

Het bijwonen van de beurs en het deelnemen aan workshops is gratis voor iedereen die werkzaam is in de taxibranche. Het Nationaal Congres Contractvervoer bijwonen kan alleen tegen betaling en ook voor het netwerkdiner wordt een kleine vergoeding gevraagd aan de deelnemers. Toegangskaarten voor de beurs zijn net als voor het congres nog verkrijgbaar. Bij de registratie kan de optie ‘netwerkdiner’ worden aangevinkt.

Bekijk hier de sfeervideo van de vorige editie van de beurs:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.