TaxiPro TV

TaxiPro TV: Dit is er te zien en te beleven tijdens Taxi Expo 2021

Foto: screenshot uit uitzending

Taxi Expo en het Nationaal Congres Contractvervoer 2021 vinden deze donderdag plaats in Expo Houten. Maar hoe is dit evenement georganiseerd in coronatijd? En welke vernieuwingen en innovaties zullen de vele standhouders gaan presenteren die dag? 

Dit kwam aan bod tijdens de laatste uitzending van TaxiPro TV. Jasper Rodenhuis was namens de organisatie van het vakevenement te gast om alles te vertellen over de beurs en het congres. Ondanks dat we nog steeds leven in coronatijd, is het volgens Rodenhuis toch belangrijk geweest om het evenement door te laten gaan. “Het blijft toch mensenwerk. We moeten elkaar fysiek kunnen ontmoeten en onze kennis en netwerk bij elkaar brengen, en dat is toch wel een stuk lastiger om digitaal te doen.”

Het Nationaal Congres Contractvervoer vond vorig jaar plaats in een digitale vorm en is dit jaar weer fysiek bij te wonen. De thema’s die aan bod zullen komen zijn de effecten en nasleep van corona op het doelgroepenvervoer, het groeiende belang van duurzaamheid in aanbestedingen en de integratie van het openbaar vervoer en het doelgroepenvervoer.

Voor het congres wordt er om een corona toegangsbewijs gevraagd middels de corona check-app. Ook geldt er een beperkte capaciteit in verband met corona, waardoor er nog maar enkele kaarten te bemachtigen zijn. Hetzelfde geldt voor het netwerkdiner, waar Taxi Expo 2021 mee wordt afgesloten.

Tal van interessante stands

Omdat de beurs een doorstroomlocatie is, is hiervoor geen corona toegangsbewijs nodig. De organisatie zal wel een gezondheidscheck bij binnenkomst verzorgen en de anderhalve meter zal worden gewaarborgd. Rodenhuis vertelt dat bezoekers tal van interessante workshops en stands kunnen bezoeken, waaronder van Louwman en Parqui en Tribus Mobility. Zij vertelden tijdens de uitzending al in het kort wat er te zien is op hun stands.

Het bijwonen van de beurs en het deelnemen aan workshops is gratis voor iedereen die werkzaam is in de taxibranche. Toegangskaarten voor de beurs zijn nog verkrijgbaar.

Bekijk de hele uitzending hier terug: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

TaxiPro TV: Dit is er te zien en te beleven tijdens Taxi Expo 2021 | TaxiPro
TaxiPro TV

TaxiPro TV: Dit is er te zien en te beleven tijdens Taxi Expo 2021

Foto: screenshot uit uitzending

Taxi Expo en het Nationaal Congres Contractvervoer 2021 vinden deze donderdag plaats in Expo Houten. Maar hoe is dit evenement georganiseerd in coronatijd? En welke vernieuwingen en innovaties zullen de vele standhouders gaan presenteren die dag? 

Dit kwam aan bod tijdens de laatste uitzending van TaxiPro TV. Jasper Rodenhuis was namens de organisatie van het vakevenement te gast om alles te vertellen over de beurs en het congres. Ondanks dat we nog steeds leven in coronatijd, is het volgens Rodenhuis toch belangrijk geweest om het evenement door te laten gaan. “Het blijft toch mensenwerk. We moeten elkaar fysiek kunnen ontmoeten en onze kennis en netwerk bij elkaar brengen, en dat is toch wel een stuk lastiger om digitaal te doen.”

Het Nationaal Congres Contractvervoer vond vorig jaar plaats in een digitale vorm en is dit jaar weer fysiek bij te wonen. De thema’s die aan bod zullen komen zijn de effecten en nasleep van corona op het doelgroepenvervoer, het groeiende belang van duurzaamheid in aanbestedingen en de integratie van het openbaar vervoer en het doelgroepenvervoer.

Voor het congres wordt er om een corona toegangsbewijs gevraagd middels de corona check-app. Ook geldt er een beperkte capaciteit in verband met corona, waardoor er nog maar enkele kaarten te bemachtigen zijn. Hetzelfde geldt voor het netwerkdiner, waar Taxi Expo 2021 mee wordt afgesloten.

Tal van interessante stands

Omdat de beurs een doorstroomlocatie is, is hiervoor geen corona toegangsbewijs nodig. De organisatie zal wel een gezondheidscheck bij binnenkomst verzorgen en de anderhalve meter zal worden gewaarborgd. Rodenhuis vertelt dat bezoekers tal van interessante workshops en stands kunnen bezoeken, waaronder van Louwman en Parqui en Tribus Mobility. Zij vertelden tijdens de uitzending al in het kort wat er te zien is op hun stands.

Het bijwonen van de beurs en het deelnemen aan workshops is gratis voor iedereen die werkzaam is in de taxibranche. Toegangskaarten voor de beurs zijn nog verkrijgbaar.

Bekijk de hele uitzending hier terug: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.