NCC 2021

Terugblik Nationaal Congres Contractvervoer 2021

Foto: ProMedia

Na twee jaar was het op 16 september weer mogelijk om een fysieke editie van het Nationaal Congres Contractvervoer in Expo Houten te organiseren. Met een sfeervideo blikken we terug op een geslaagde dag.

Het Nationaal Congres Contractvervoer vond tegelijk met Taxi Expo ’21 plaats. Vorig jaar was het congres online te volgen vanwege de coronabeperkingen. Omdat er dit jaar weer meer mogelijk was, werd het evenement dit jaar wel weer fysiek georganiseerd. Hier bleek veel animo voor te zijn vanuit de branche.

Drie thema’s

De thema’s die aan bod kwamen tijdens het congres waren de effecten en nasleep van corona op het doelgroepenvervoer, het groeiende belang van duurzaamheid binnen aanbestedingen en de integratie van het openbaar vervoer en het doelgroepenvervoer.

Bekijk hieronder de video:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Terugblik Nationaal Congres Contractvervoer 2021”

Kawthar Mustafa|02.10.21|06:36

Slechte ervaring met het transportbedrijf Horn Tows en racistisch Ik accepteer niet Ik wil mijn verhaal met hen delen