De nieuwe touringcar van Verschoor Reizen
Touringcar

Nieuwe Mercedes-Benz Intouro voor Verschoor Reizen

De nieuwe Mercedes-Benz Intouro van touringcarbedrijf Verschoor Reizen. Foto: Verschoor Reizen

Verschoor Reizen uit Hardinxveld-Giessendam, heeft een nieuwe touringcar aan haar wagenpark toegevoegd: de Mercedes-Benz Intouro. Het touringcarbedrijf gaat hem onder meer inzetten voor vaste ritten voor een vakantiepark.

“Kwaliteit en bedrijfszekerheid, dat is wat telt voor mij”, zo legt Chris Verschoor, directeur en eigenaar van het gelijknamige touringcarbedrijf, de keuze voor zijn nieuwste aanwinst uit. “Met Mercedes-Benz zit je dan altijd goed. Met deze nieuwe Intouro kiezen we dan ook voor bekende kwaliteit.”

Koelkast

De nieuwe Mercedes-Benz Intouro biedt plek aan in totaal 55 passagiers. Daarnaast is deze nieuwe touringcar uitgerust met diverse USB-aansluitingen, een 360 graden-camerasysteem en zelfs een koelkast in het dashboard van de chauffeur. “We gaan hem breed inzetten voor kortere ritten, maar een van de belangrijkste dingen is het vaste werk dat we gaan doen voor Avonturenboerderij Molenwaard in Ottoland. We gaan voor hen rijden in de vakanties en de weekenden.”

Tekst loopt door onder de foto.

Interieur van de nieuwe touringcar
Interieur van de nieuwe touringcar.

Vanwege de specifieke inzet, wordt de touringcar tevens in een speciaal jasje gestoken. “We gaan hem volledig uitvoeren in de stijl van Fien & Teun, de twee boerenkinderen die zogenaamd wonen op Avonturenboerderij Molenwaard. In april moet dat helemaal klaar zijn.”

Om de kwaliteit van de bus te testen, is Chris Verschoor zelf achter het stuur gekropen. “Ik heb er zelf al in gereden en wat me echt opvalt, is hoe soepel de Intouro schakelt. Dat komt natuurlijk door de ZF Automaat die erin zit. Eigenlijk merk je helemaal niks van het schakelen, het is alsof je rijdt in een luxe personenwagen. Dat is een knap staaltje werk.”

Gekkenhuis

Verschool benadrukt nogmaals erg blij te zijn met zijn nieuwe aanwinst. Zeker gezien het afgelopen jaar. “Het was een gekkenhuis. We hebben het in 2022 megadruk gehad en ook voor komend jaar zijn de vooruitzichten erg goed.” Verschoor plaatst daar echter een kanttekening bij: er is een grote behoefte aan personeel. “Wie bij ons wil werken als chauffeur mag zich gelijk melden. We zijn een echt familiebedrijf met een fijne sfeer, waarin je gelijk wordt opgenomen. Dat maakt het werk hier erg leuk”, zo besluit de Verschoor Reizen-directeur.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Nieuwe Mercedes-Benz Intouro voor Verschoor Reizen | TaxiPro
De nieuwe touringcar van Verschoor Reizen
Touringcar

Nieuwe Mercedes-Benz Intouro voor Verschoor Reizen

De nieuwe Mercedes-Benz Intouro van touringcarbedrijf Verschoor Reizen. Foto: Verschoor Reizen

Verschoor Reizen uit Hardinxveld-Giessendam, heeft een nieuwe touringcar aan haar wagenpark toegevoegd: de Mercedes-Benz Intouro. Het touringcarbedrijf gaat hem onder meer inzetten voor vaste ritten voor een vakantiepark.

“Kwaliteit en bedrijfszekerheid, dat is wat telt voor mij”, zo legt Chris Verschoor, directeur en eigenaar van het gelijknamige touringcarbedrijf, de keuze voor zijn nieuwste aanwinst uit. “Met Mercedes-Benz zit je dan altijd goed. Met deze nieuwe Intouro kiezen we dan ook voor bekende kwaliteit.”

Koelkast

De nieuwe Mercedes-Benz Intouro biedt plek aan in totaal 55 passagiers. Daarnaast is deze nieuwe touringcar uitgerust met diverse USB-aansluitingen, een 360 graden-camerasysteem en zelfs een koelkast in het dashboard van de chauffeur. “We gaan hem breed inzetten voor kortere ritten, maar een van de belangrijkste dingen is het vaste werk dat we gaan doen voor Avonturenboerderij Molenwaard in Ottoland. We gaan voor hen rijden in de vakanties en de weekenden.”

Tekst loopt door onder de foto.

Interieur van de nieuwe touringcar
Interieur van de nieuwe touringcar.

Vanwege de specifieke inzet, wordt de touringcar tevens in een speciaal jasje gestoken. “We gaan hem volledig uitvoeren in de stijl van Fien & Teun, de twee boerenkinderen die zogenaamd wonen op Avonturenboerderij Molenwaard. In april moet dat helemaal klaar zijn.”

Om de kwaliteit van de bus te testen, is Chris Verschoor zelf achter het stuur gekropen. “Ik heb er zelf al in gereden en wat me echt opvalt, is hoe soepel de Intouro schakelt. Dat komt natuurlijk door de ZF Automaat die erin zit. Eigenlijk merk je helemaal niks van het schakelen, het is alsof je rijdt in een luxe personenwagen. Dat is een knap staaltje werk.”

Gekkenhuis

Verschool benadrukt nogmaals erg blij te zijn met zijn nieuwe aanwinst. Zeker gezien het afgelopen jaar. “Het was een gekkenhuis. We hebben het in 2022 megadruk gehad en ook voor komend jaar zijn de vooruitzichten erg goed.” Verschoor plaatst daar echter een kanttekening bij: er is een grote behoefte aan personeel. “Wie bij ons wil werken als chauffeur mag zich gelijk melden. We zijn een echt familiebedrijf met een fijne sfeer, waarin je gelijk wordt opgenomen. Dat maakt het werk hier erg leuk”, zo besluit de Verschoor Reizen-directeur.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.