Na faillissement

Gebroeders De Groot maken definitief overstap van taxi- naar uitvaartbranche

Het vorig jaar failliet verklaarde Taxi de Groot voerde vroeger diensten voor uitvaartondernemers uit. Foto: Gebroeders de Groot BV

De broers Michel en Patrick de Groot, voorheen eigenaren van Taxi de Groot, verlaten definitief de taxisector en storten zich volledig op de uitvaartbranche. Een beslissing die het tweetal nam, nadat het Leidse taxibedrijf eind vorig jaar officieel failliet werd verklaard.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Gebroeders De Groot maken definitief overstap van taxi- naar uitvaartbranche | TaxiPro