Financiën

Betaalprovider myPOS verlaagt transactietarieven voor taxibedrijven

Foto ter illustratie. Foto: myPOS

myPOS heeft besloten de tarieven die taxiondernemers per transactie moeten betalen, met bijna 50 procent te verlagen. De betaalprovider hoopt hiermee de financiële lasten voor taxibedrijven te verlichten, de internationale kaartbetalingen verder te stimuleren en de taxisector op die manier te helpen met groeien.

Zo biedt het nieuwe creditcardtarief van myPOS een aanzienlijke besparing, waardoor taxiondernemers zowel hun dienstverlening als hun inkomsten kunnen vergroten. “Met de vele toeristen in ons land stijgt het aantal betalingen met buitenlandse kaarten en creditcards”, zegt myPOS-directeur Anthony Notos over de tariefverlaging. “Dat resulteert in hogere kosten voor onze ondernemers. Wij zijn met hen in gesprek gegaan en hebben naar hen geluisterd, met een zeer aantrekkelijk tarief als resultaat.”

Het nieuwe creditcardtarief is overigens niet de enige aanpassing die myPOS heeft doorgevoerd. Zo heeft de betaalprovider ook aanpassingen gemaakt voor transacties met Nederlandse pinpassen. “Door het verlagen van de transactietarieven voor zowel creditcards als Nederlandse bankpassen, bieden wij concrete ondersteuning aan taxibedrijven die afhankelijk zijn van soepele en kostenefficiënte betalingstransacties.”

Grensoverschrijdende betalingen

De tariefverlagingen zijn echter niet alleen gericht op het verlagen van kosten, maar ook op het bevorderen van internationale kaartbetalingen, benadrukt de betaalprovider. “Door ondernemers aantrekkelijke tarieven te bieden, verlaagt myPOS de drempel om grensoverschrijdende betalingen te accepteren. Dit draagt bij aan de mondiale expansie van kleine en middelgrote ondernemingen, waardoor ze makkelijker internationale klanten kunnen bedienen en hun marktbereik kunnen vergroten”, aldus myPOS.

Het speciale myPOS-taxitarief is alleen te verkrijgen door contact op te nemen met myPOS.

Lees ook:

Auteur: myPOS

1 reactie op “Betaalprovider myPOS verlaagt transactietarieven voor taxibedrijven”

Jeroen Jansma|04.04.24|12:41

Pos is gewoon duur. En de service is ook bagger. Daarnaast is het aanvraagproces omslachtig. Klearly werkt het beste en goedkoopste van wat ik tot op heden heb geprobeerd.

Betaalprovider myPOS verlaagt transactietarieven voor taxibedrijven | TaxiPro
Financiën

Betaalprovider myPOS verlaagt transactietarieven voor taxibedrijven

Foto ter illustratie. Foto: myPOS

myPOS heeft besloten de tarieven die taxiondernemers per transactie moeten betalen, met bijna 50 procent te verlagen. De betaalprovider hoopt hiermee de financiële lasten voor taxibedrijven te verlichten, de internationale kaartbetalingen verder te stimuleren en de taxisector op die manier te helpen met groeien.

Zo biedt het nieuwe creditcardtarief van myPOS een aanzienlijke besparing, waardoor taxiondernemers zowel hun dienstverlening als hun inkomsten kunnen vergroten. “Met de vele toeristen in ons land stijgt het aantal betalingen met buitenlandse kaarten en creditcards”, zegt myPOS-directeur Anthony Notos over de tariefverlaging. “Dat resulteert in hogere kosten voor onze ondernemers. Wij zijn met hen in gesprek gegaan en hebben naar hen geluisterd, met een zeer aantrekkelijk tarief als resultaat.”

Het nieuwe creditcardtarief is overigens niet de enige aanpassing die myPOS heeft doorgevoerd. Zo heeft de betaalprovider ook aanpassingen gemaakt voor transacties met Nederlandse pinpassen. “Door het verlagen van de transactietarieven voor zowel creditcards als Nederlandse bankpassen, bieden wij concrete ondersteuning aan taxibedrijven die afhankelijk zijn van soepele en kostenefficiënte betalingstransacties.”

Grensoverschrijdende betalingen

De tariefverlagingen zijn echter niet alleen gericht op het verlagen van kosten, maar ook op het bevorderen van internationale kaartbetalingen, benadrukt de betaalprovider. “Door ondernemers aantrekkelijke tarieven te bieden, verlaagt myPOS de drempel om grensoverschrijdende betalingen te accepteren. Dit draagt bij aan de mondiale expansie van kleine en middelgrote ondernemingen, waardoor ze makkelijker internationale klanten kunnen bedienen en hun marktbereik kunnen vergroten”, aldus myPOS.

Het speciale myPOS-taxitarief is alleen te verkrijgen door contact op te nemen met myPOS.

Lees ook:

Auteur: myPOS

1 reactie op “Betaalprovider myPOS verlaagt transactietarieven voor taxibedrijven”

Jeroen Jansma|04.04.24|12:41

Pos is gewoon duur. En de service is ook bagger. Daarnaast is het aanvraagproces omslachtig. Klearly werkt het beste en goedkoopste van wat ik tot op heden heb geprobeerd.