Dauwpop
Protest

Taxi’s weigeren te rijden naar Dauwpop: ‘Vervoersplan op monopolistische gronden gestoeld’

Volgens taxibedrijf De Neuze ontstaan er rondom Dauwpop problemen rondom de doorstroming van taxi's. Foto: ANP/Kippa/Remko de Waal

Een aantal taxibedrijven uit Hellendoorn en omstreken heeft besloten dit weekend geen ritten te rijden van en naar festival Dauwpop in Haarle. Diverse taxibedrijven laten uit protest verstek gaan, omdat ze vinden dat het evenement al jaren geen rekening houdt met straattaxi’s op het gebied van doorstroming.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Taxi’s weigeren te rijden naar Dauwpop: ‘Vervoersplan op monopolistische gronden gestoeld’ | TaxiPro
Dauwpop
Protest

Taxi’s weigeren te rijden naar Dauwpop: ‘Vervoersplan op monopolistische gronden gestoeld’

Volgens taxibedrijf De Neuze ontstaan er rondom Dauwpop problemen rondom de doorstroming van taxi's. Foto: ANP/Kippa/Remko de Waal

Een aantal taxibedrijven uit Hellendoorn en omstreken heeft besloten dit weekend geen ritten te rijden van en naar festival Dauwpop in Haarle. Diverse taxibedrijven laten uit protest verstek gaan, omdat ze vinden dat het evenement al jaren geen rekening houdt met straattaxi’s op het gebied van doorstroming.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.