Nationaal Congres Contractvervoer is op 20 juni in Den Bosch

TaxiPro.nl en het Kennisplatform Verkeer en Vervoer (KpVV) organiseren het Nationaal Congres Contractvervoer 2013 op 20 juni in Den Bosch. Tijdens het congres houdt TaxiPro.nl ook de Taxi-Ondernemersbeurs. Het congres (5 zalen) en de beurs voor taxi-ondernemers (600 m2 beursvloer) worden gehouden in ‘1931 Congrescentrum Brabanthallen‘ in ‘s-Hertogenbosch. Het congres staat in het teken van de “Zoektocht naar een win-win situatie voor opdrachtgever en taxi-ondernemer”.

Budgetten in het doelgroepenvervoer gaan omlaag. Terwijl de kosten van vervoerders stijgen. Maar ook de gebruiker dient tevreden te blijven. Om dat te kunnen realiseren is er een veelheid aan mogelijkheden.

Congres Contractvervoer

Het Nationaal Congres Contractvervoer 2013 biedt zowel voor taxi-ondernemers als voor opdrachtgevers kennis, informatie en netwerkmogelijkheden om deze uitdagingen aan te gaan en de kansen in het eigen gebied in te vullen.

De dag start met een plenaire sessie waarin topsprekers een overzicht geven van het contractvervoer en de visie van de overheid daarop. Vervolgens zijn er drie rondes met keuze-sessies (4 zalen) en aansluitend een algehele afsluitende samenvatting.

Aanbevelingen

Na iedere sessie kiest de zaal een aanbeveling. Na afloop van de dag worden de aanbevelingen van het congres overhandigd aan KNV, VNG, coalitiepartijen VVD en PvdA, Zorgvezekeraars Nederland en het ministerie van VWS.

Het congres richt zicht primair op taxi-ondernemers en opdrachtgevers in het contractvervoer bij de overheid en zorgverzekeraars. Het is de opvolger van het Nationaal Congres Taxi-Aanbestedingen, dat vorig jaar in Haarlem werd gehouden en wordt ditmaal georganiseerd door TaxiPro.nl in samenwerking met KpVV.

Kaarten

Kaarten voor het congres zijn binnenkort verkrijgbaar via de website van TaxiPro.nl. Hiermee kan toegang verkregen worden tot het congresprogramma en tevens de ondernemersbeurs. De dag is volledig verzorgd voor congresbezoekers. Inbegrepen is catering, de lunch, netwerkborrel en het walking dinner.

Er zijn in totaal 400 kaarten beschikbaar voor het congres. Om ervoor te zorgen dat er naast taxi-ondernemers voldoende opdrachtgevers aanwezig zijn, heeft KpVV reeds 150 kaarten gereserveerd voor gemeenten en andere overheden. Deze kaarten van het KpVV worden op basis van screening door het KpVV toegekend.

Beurs

Taxi-Ondernemer kunnen kaarten bestellen voor de vakbeurs. De toegang is mogelijk vanaf €20,00 en is inclusief consumpties. Die kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar via de website van TaxiPro.nl. Beursbezoekers hebben geen toegang tot het congresgedeelte.

Bekijk het volledige programma voor het congres.

banner, congres, contractvervoer, 2013

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Nationaal Congres Contractvervoer is op 20 juni in Den Bosch | TaxiPro

Nationaal Congres Contractvervoer is op 20 juni in Den Bosch

TaxiPro.nl en het Kennisplatform Verkeer en Vervoer (KpVV) organiseren het Nationaal Congres Contractvervoer 2013 op 20 juni in Den Bosch. Tijdens het congres houdt TaxiPro.nl ook de Taxi-Ondernemersbeurs. Het congres (5 zalen) en de beurs voor taxi-ondernemers (600 m2 beursvloer) worden gehouden in ‘1931 Congrescentrum Brabanthallen‘ in ‘s-Hertogenbosch. Het congres staat in het teken van de “Zoektocht naar een win-win situatie voor opdrachtgever en taxi-ondernemer”.

Budgetten in het doelgroepenvervoer gaan omlaag. Terwijl de kosten van vervoerders stijgen. Maar ook de gebruiker dient tevreden te blijven. Om dat te kunnen realiseren is er een veelheid aan mogelijkheden.

Congres Contractvervoer

Het Nationaal Congres Contractvervoer 2013 biedt zowel voor taxi-ondernemers als voor opdrachtgevers kennis, informatie en netwerkmogelijkheden om deze uitdagingen aan te gaan en de kansen in het eigen gebied in te vullen.

De dag start met een plenaire sessie waarin topsprekers een overzicht geven van het contractvervoer en de visie van de overheid daarop. Vervolgens zijn er drie rondes met keuze-sessies (4 zalen) en aansluitend een algehele afsluitende samenvatting.

Aanbevelingen

Na iedere sessie kiest de zaal een aanbeveling. Na afloop van de dag worden de aanbevelingen van het congres overhandigd aan KNV, VNG, coalitiepartijen VVD en PvdA, Zorgvezekeraars Nederland en het ministerie van VWS.

Het congres richt zicht primair op taxi-ondernemers en opdrachtgevers in het contractvervoer bij de overheid en zorgverzekeraars. Het is de opvolger van het Nationaal Congres Taxi-Aanbestedingen, dat vorig jaar in Haarlem werd gehouden en wordt ditmaal georganiseerd door TaxiPro.nl in samenwerking met KpVV.

Kaarten

Kaarten voor het congres zijn binnenkort verkrijgbaar via de website van TaxiPro.nl. Hiermee kan toegang verkregen worden tot het congresprogramma en tevens de ondernemersbeurs. De dag is volledig verzorgd voor congresbezoekers. Inbegrepen is catering, de lunch, netwerkborrel en het walking dinner.

Er zijn in totaal 400 kaarten beschikbaar voor het congres. Om ervoor te zorgen dat er naast taxi-ondernemers voldoende opdrachtgevers aanwezig zijn, heeft KpVV reeds 150 kaarten gereserveerd voor gemeenten en andere overheden. Deze kaarten van het KpVV worden op basis van screening door het KpVV toegekend.

Beurs

Taxi-Ondernemer kunnen kaarten bestellen voor de vakbeurs. De toegang is mogelijk vanaf €20,00 en is inclusief consumpties. Die kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar via de website van TaxiPro.nl. Beursbezoekers hebben geen toegang tot het congresgedeelte.

Bekijk het volledige programma voor het congres.

banner, congres, contractvervoer, 2013

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.