Touringcar met pech op de weg
Ludiek

Touringcarchauffeur begroet hulptroepen met bijzondere tekst

De touringcarchauffeur verwelkomde de hulptroepen met open armen. Foto: Rijkswaterstaat/Twitter

Een touringcarchauffeur die donderdag met pech langs de kant van de weg stond op de A58 bij Oirschot, een gemeente nabij Tilburg, heeft op een wel heel bijzondere manier de hulptroepen verwelkomd. De betreffende chauffeur projecteerde op zijn bus de tekst ‘hallo schatje’ op het moment dat hulp arriveerde. 

“Gelukkig werden de hulpdiensten met open armen ontvangen”, schrijft Rijkswaterstaat op Twitter. De ludieke actie leidde tot hilariteit onder Twitter-gebruikers. “Wel een buschauffeur met humor”, schrijft een van hen onder het bericht. “Zat Robert ten Brink er toevallig in?”, vroeg een ander zich hardop af. Door het pechgeval werd de betreffende rijstrook tot ongeveer 11.00 uur ’s ochtends afgesloten, om de touringcar te bergen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Touringcarchauffeur begroet hulptroepen met bijzondere tekst | TaxiPro
Touringcar met pech op de weg
Ludiek

Touringcarchauffeur begroet hulptroepen met bijzondere tekst

De touringcarchauffeur verwelkomde de hulptroepen met open armen. Foto: Rijkswaterstaat/Twitter

Een touringcarchauffeur die donderdag met pech langs de kant van de weg stond op de A58 bij Oirschot, een gemeente nabij Tilburg, heeft op een wel heel bijzondere manier de hulptroepen verwelkomd. De betreffende chauffeur projecteerde op zijn bus de tekst ‘hallo schatje’ op het moment dat hulp arriveerde. 

“Gelukkig werden de hulpdiensten met open armen ontvangen”, schrijft Rijkswaterstaat op Twitter. De ludieke actie leidde tot hilariteit onder Twitter-gebruikers. “Wel een buschauffeur met humor”, schrijft een van hen onder het bericht. “Zat Robert ten Brink er toevallig in?”, vroeg een ander zich hardop af. Door het pechgeval werd de betreffende rijstrook tot ongeveer 11.00 uur ’s ochtends afgesloten, om de touringcar te bergen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.