Nederlandse touringcar ingereden op vrachtwagen in België.
Ongeluk

Alle inzittenden touringcar terug naar Nederland na botsing in België

Een Nederlandse touringcar reed gisteren in op een vrachtwagen in België.Foto: ANP/ JONAS D'HOLLANDER

Alle inzittenden van de Nederlandse touringcar die maandag op een vrachtwagen botste bij het Belgische Destelbergen op de snelweg E17, zijn al in Nederland of nog onderweg terug. Volgens een woordvoerder van reisorganisatie Bolderman Excursiereizen is ook de chauffeur onderweg naar huis. Hij zat maandag een tijd bekneld na de botsing.

Drie inzittenden gingen iets later terug naar Nederland, omdat ze nog in het ziekenhuis waren vanwege onderzoek. Zij zijn lichtgewond geraakt. Ook de chauffeur van de betreffende touringcar raakte lichtgewond. Uiteindelijk bleek dat hij alleen een blauwe teen had overgehouden aan de botsing.

Onderzoek

De politie is nog bezig met het onderzoek naar de botsing. Uit het onderzoek bleek al dat de chauffeur niet afgeleid werd door zijn telefoon voor de botsing.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Olivier Smits/ANP

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.