Ministerie van Defensie
Aangekondigde opdracht

Defensie zoekt nieuwe touringcarvervoerder

Het ministerie van Defensie zoekt een nieuwe touringcarvervoerder. Foto: Shutterstock/Sirozy

Het ministerie van Defensie is op zoek naar een nieuwe touringcarvervoerder. Dat laat het ministerie weten via TenderNed. De opdracht bestaat uit twee percelen en omvat het vervoeren van passagiers in groepsverband, inclusief bagage.

Het eerste perceel wordt door het ministerie de ‘vaste schil’ genoemd. “Maandelijks stelt de opdrachtnemer een vast aantal touringcars ter beschikking met chauffeur. Defensie plant de ritten voor deze vaste schil in.” Dit perceel heeft een contractduur van een jaar en kan drie keer met twee maanden verlengd worden.

Het tweede perceel is de zogeheten ‘flex schil’. “Deze schil is nodig om met name bij piekmomenten in de vervoersbehoefte van Defensie te voorzien.” Dit perceel heeft een looptijd van twee jaar en kan twee keer met twaalf maanden verlengd worden.

Extra budget

Herziening van het aantal ritten en het uittrekken van extra budget behoort tot de mogelijkheden, als door geopolitieke ontwikkelingen Defensie meer ritten nodig heeft om haar taken uit te voeren. “Laatstgenoemde reden heeft te maken met politieke besluiten. Het kan zijn dat er meer oefeningen en/of missies moeten plaatsvinden, omdat noodzakelijk wordt geacht dat er meer aanwezigheid is van militairen op verschillende de locaties/kazernes binnen Europa. Dat heeft een stijging van het aantal ritten tot gevolg”, zo verduidelijkt het ministerie.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Defensie zoekt nieuwe touringcarvervoerder | TaxiPro
Ministerie van Defensie
Aangekondigde opdracht

Defensie zoekt nieuwe touringcarvervoerder

Het ministerie van Defensie zoekt een nieuwe touringcarvervoerder. Foto: Shutterstock/Sirozy

Het ministerie van Defensie is op zoek naar een nieuwe touringcarvervoerder. Dat laat het ministerie weten via TenderNed. De opdracht bestaat uit twee percelen en omvat het vervoeren van passagiers in groepsverband, inclusief bagage.

Het eerste perceel wordt door het ministerie de ‘vaste schil’ genoemd. “Maandelijks stelt de opdrachtnemer een vast aantal touringcars ter beschikking met chauffeur. Defensie plant de ritten voor deze vaste schil in.” Dit perceel heeft een contractduur van een jaar en kan drie keer met twee maanden verlengd worden.

Het tweede perceel is de zogeheten ‘flex schil’. “Deze schil is nodig om met name bij piekmomenten in de vervoersbehoefte van Defensie te voorzien.” Dit perceel heeft een looptijd van twee jaar en kan twee keer met twaalf maanden verlengd worden.

Extra budget

Herziening van het aantal ritten en het uittrekken van extra budget behoort tot de mogelijkheden, als door geopolitieke ontwikkelingen Defensie meer ritten nodig heeft om haar taken uit te voeren. “Laatstgenoemde reden heeft te maken met politieke besluiten. Het kan zijn dat er meer oefeningen en/of missies moeten plaatsvinden, omdat noodzakelijk wordt geacht dat er meer aanwezigheid is van militairen op verschillende de locaties/kazernes binnen Europa. Dat heeft een stijging van het aantal ritten tot gevolg”, zo verduidelijkt het ministerie.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.