Louwman en Noot beklinken samenwerking
Duurzaamheidsimpuls

Louwman en Noot elektrificeren Haags Wmo-vervoer

Van links naar rechts: Lucas van Schijndel (General Manager Louwman BYD), Martijn Kersing (Directeur Noot Personenvervoer) en Eric Louwman (President Louwman Group). Foto: Louwman

Louwman BYD heeft zo’n vijftig volledig elektrische auto’s geleverd aan Noot Personenvervoer, dat in Den Haag verantwoordelijk is voor de uitvoering van het doelgroepenvervoer. De BYD ATTO 3’s worden door het vervoersbedrijf uit Ede per direct ingezet in de regio Den Haag.

Louwman BYD leverde de volledig elektrische auto’s, nadat er een inkooptraject voor emissievrij
vervoer werd uitgeschreven. Louwman kwam daarbij als winnaar uit de bus. “De nieuwe BYD ATTO 3 combineert duurzaamheid met innovatieve Blade Battery technologie en een uitstekende binnenruimte voor zowel de bestuurder als de passagiers”, zegt directeur Eric Louwman over de auto’s.

Goede ervaringen

Noot Personenvervoer laat weten blij te zijn met de geleverde voertuigen. “Gezien de goede ervaringen die we met Louwman in het verleden hebben opgedaan, is er bij ons alle vertrouwen in het voor Nederland nieuwe merk BYD”, zegt Noot-directeur Martijn Kersing daarover. “We kijken wederom uit naar een fijne samenwerking met deze gedreven organisatie.”

Ook Eric Louwman is blij met de samenwerking. “We danken Noot Personenvervoer voor hun drive om het Wmo-vervoer met onze zero-emissie technologie te realiseren. Dit levert namelijk een belangrijke bijdrage aan de lokale energietransitie.”

Participatie

In Den Haag maken ongeveer 15.000 ouderen en mensen met een beperking gebruik van het Wmo-vervoer. Dankzij het aanvullend vervoer (AV), in de Hofstad beter bekend als AV 070, kunnen mensen zo lang mogelijk thuis blijven wonen en actief deelnemen aan de maatschappij.

lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Louwman en Noot elektrificeren Haags Wmo-vervoer | TaxiPro
Louwman en Noot beklinken samenwerking
Duurzaamheidsimpuls

Louwman en Noot elektrificeren Haags Wmo-vervoer

Van links naar rechts: Lucas van Schijndel (General Manager Louwman BYD), Martijn Kersing (Directeur Noot Personenvervoer) en Eric Louwman (President Louwman Group). Foto: Louwman

Louwman BYD heeft zo’n vijftig volledig elektrische auto’s geleverd aan Noot Personenvervoer, dat in Den Haag verantwoordelijk is voor de uitvoering van het doelgroepenvervoer. De BYD ATTO 3’s worden door het vervoersbedrijf uit Ede per direct ingezet in de regio Den Haag.

Louwman BYD leverde de volledig elektrische auto’s, nadat er een inkooptraject voor emissievrij
vervoer werd uitgeschreven. Louwman kwam daarbij als winnaar uit de bus. “De nieuwe BYD ATTO 3 combineert duurzaamheid met innovatieve Blade Battery technologie en een uitstekende binnenruimte voor zowel de bestuurder als de passagiers”, zegt directeur Eric Louwman over de auto’s.

Goede ervaringen

Noot Personenvervoer laat weten blij te zijn met de geleverde voertuigen. “Gezien de goede ervaringen die we met Louwman in het verleden hebben opgedaan, is er bij ons alle vertrouwen in het voor Nederland nieuwe merk BYD”, zegt Noot-directeur Martijn Kersing daarover. “We kijken wederom uit naar een fijne samenwerking met deze gedreven organisatie.”

Ook Eric Louwman is blij met de samenwerking. “We danken Noot Personenvervoer voor hun drive om het Wmo-vervoer met onze zero-emissie technologie te realiseren. Dit levert namelijk een belangrijke bijdrage aan de lokale energietransitie.”

Participatie

In Den Haag maken ongeveer 15.000 ouderen en mensen met een beperking gebruik van het Wmo-vervoer. Dankzij het aanvullend vervoer (AV), in de Hofstad beter bekend als AV 070, kunnen mensen zo lang mogelijk thuis blijven wonen en actief deelnemen aan de maatschappij.

lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.