Vervoer Regio Gooi en Vechtstreek BV
KTO

Chauffeurs bezorgen Vervoer Gooi en Vechtstreek hoog rapportcijfer

Vervoer BV is in de regio Gooi en Vechtstreek verantwoordelijk voor het Wmo- en leerlingenvervoer. Foto: Regio Gooi en Vechtstreek

Reizigers die gebruikmaken van de dienstverlening van Vervoer Gooi en Vechtstreek, die in onder meer de gemeenten Blaricum, Eemnes en Gooise Meren verantwoordelijk is voor de uitvoering van het Wmo- en leerlingenvervoer, worden door passagiers beloond met een acht. Vooral de chauffeurs oogsten veel lof.

“Als we kijken naar het leerlingenvervoer, is men vooral tevreden over de chauffeurs”, zegt adjunct manager Martine van Calcar over het meest recente klanttevredenheidsonderzoek waar zo’n gebruikers aan deelnamen. “Dit heeft grote invloed op de algehele tevredenheid. Men heeft goed contact met vaste chauffeurs, ook voor veel kinderen is deze vastigheid fijn.” Reizigers zijn ook tevreden over de telefonische bereikbaarheid en de manier waarop ze te woord worden gestaan.

Vervoer Gooi en Vechtstreek vervoerde vorig jaar dagelijks zo’n 700 leerlingen van en naar school. Daarvoor werd zoveel mogelijk gebruik gemaakt van vaste chauffeurs. In totaal legde de vervoersdienst ruim 2 miljoen kilometer af, verspreid over 171.000 ritten. Het Wmo-vervoer bracht zo’n 6.000 mensen naar hun bestemming.

De gemeenten en Vervoer Gooi en Vechtstreek maken met elkaar afspraken om de dienstverlening zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo worden onder meer afspraken gemaakt over punctualiteit, klantvriendelijkheid, goed opgeleide vaste chauffeurs en bepaalde veiligheids- en kwaliteitseisen.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Chauffeurs bezorgen Vervoer Gooi en Vechtstreek hoog rapportcijfer | TaxiPro
Vervoer Regio Gooi en Vechtstreek BV
KTO

Chauffeurs bezorgen Vervoer Gooi en Vechtstreek hoog rapportcijfer

Vervoer BV is in de regio Gooi en Vechtstreek verantwoordelijk voor het Wmo- en leerlingenvervoer. Foto: Regio Gooi en Vechtstreek

Reizigers die gebruikmaken van de dienstverlening van Vervoer Gooi en Vechtstreek, die in onder meer de gemeenten Blaricum, Eemnes en Gooise Meren verantwoordelijk is voor de uitvoering van het Wmo- en leerlingenvervoer, worden door passagiers beloond met een acht. Vooral de chauffeurs oogsten veel lof.

“Als we kijken naar het leerlingenvervoer, is men vooral tevreden over de chauffeurs”, zegt adjunct manager Martine van Calcar over het meest recente klanttevredenheidsonderzoek waar zo’n gebruikers aan deelnamen. “Dit heeft grote invloed op de algehele tevredenheid. Men heeft goed contact met vaste chauffeurs, ook voor veel kinderen is deze vastigheid fijn.” Reizigers zijn ook tevreden over de telefonische bereikbaarheid en de manier waarop ze te woord worden gestaan.

Vervoer Gooi en Vechtstreek vervoerde vorig jaar dagelijks zo’n 700 leerlingen van en naar school. Daarvoor werd zoveel mogelijk gebruik gemaakt van vaste chauffeurs. In totaal legde de vervoersdienst ruim 2 miljoen kilometer af, verspreid over 171.000 ritten. Het Wmo-vervoer bracht zo’n 6.000 mensen naar hun bestemming.

De gemeenten en Vervoer Gooi en Vechtstreek maken met elkaar afspraken om de dienstverlening zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo worden onder meer afspraken gemaakt over punctualiteit, klantvriendelijkheid, goed opgeleide vaste chauffeurs en bepaalde veiligheids- en kwaliteitseisen.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.