Vervoer Regio Gooi en Vechtstreek BV
Eigen bijdrage

Vervoer BV kost gemeenten Gooi en Vechtstreek bijna miljoen euro extra

Vervoer BV is in de regio Gooi en Vechtstreek verantwoordelijk voor het Wmo- en leerlingenvervoer. Foto: Regio Gooi en Vechtstreek

De eigen bijdrage die de gemeenten Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren en Wijdemeren betalen voor Vervoer BV, zijn voor dit jaar bijgesteld naar maar liefst 981.124 euro. Dat staat te lezen in de Bestuursrapportage 2023. Bijna 780.000 euro komt door de toepassing van de NEA-index.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Vervoer BV kost gemeenten Gooi en Vechtstreek bijna miljoen euro extra | TaxiPro
Vervoer Regio Gooi en Vechtstreek BV
Eigen bijdrage

Vervoer BV kost gemeenten Gooi en Vechtstreek bijna miljoen euro extra

Vervoer BV is in de regio Gooi en Vechtstreek verantwoordelijk voor het Wmo- en leerlingenvervoer. Foto: Regio Gooi en Vechtstreek

De eigen bijdrage die de gemeenten Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren en Wijdemeren betalen voor Vervoer BV, zijn voor dit jaar bijgesteld naar maar liefst 981.124 euro. Dat staat te lezen in de Bestuursrapportage 2023. Bijna 780.000 euro komt door de toepassing van de NEA-index.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.