Opnieuw dreigend faillissement voor taxibedrijf uit Friesland

GROU – Opnieuw verkeert een Friese taxicentrale in de financiële problemen. Taxibedrijf Boekema uit Grou heeft moeten besluiten tot het aanvragen van faillissement. Oorzaken zijn tegenvallende jaarcijfers en liquiditeitsproblemen.

Bij het Grouster taxibedrijf werkt 70 man personeel. Onlangs gingen taxicentrale Zuid-West Friesland in Sneek en Personenvervoer Noord West Friesland in Franeker failliet.

Leerlingenvervoer

Donald Boekema reed in zijn taxi weekenddiensten van 1986 tot 1995. In 1995 vestigde Boekema zich, na overname van het eenmansbedrijf van zijn vader, in Grou. Taxicentrale Boekema BV was lange tijd uitvoerder van het leerlingvervoer en wmo-vervoer in de gemeente Boarnsterhim.

De komende tijd zal Donald Boekema zich, samen met de combinanten van Vervoers Combinatie Friesland inspannen om ervoor te zorgen dat cliënten en relaties zo weinig mogelijk hinder ondervinden van het faillissement en dat de dienstverlening wordt voortgezet door partijen uit de Vervoers Combinatie Friesland, zo meldt de Grouster.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Opnieuw dreigend faillissement voor taxibedrijf uit Friesland | TaxiPro

Opnieuw dreigend faillissement voor taxibedrijf uit Friesland

GROU – Opnieuw verkeert een Friese taxicentrale in de financiële problemen. Taxibedrijf Boekema uit Grou heeft moeten besluiten tot het aanvragen van faillissement. Oorzaken zijn tegenvallende jaarcijfers en liquiditeitsproblemen.

Bij het Grouster taxibedrijf werkt 70 man personeel. Onlangs gingen taxicentrale Zuid-West Friesland in Sneek en Personenvervoer Noord West Friesland in Franeker failliet.

Leerlingenvervoer

Donald Boekema reed in zijn taxi weekenddiensten van 1986 tot 1995. In 1995 vestigde Boekema zich, na overname van het eenmansbedrijf van zijn vader, in Grou. Taxicentrale Boekema BV was lange tijd uitvoerder van het leerlingvervoer en wmo-vervoer in de gemeente Boarnsterhim.

De komende tijd zal Donald Boekema zich, samen met de combinanten van Vervoers Combinatie Friesland inspannen om ervoor te zorgen dat cliënten en relaties zo weinig mogelijk hinder ondervinden van het faillissement en dat de dienstverlening wordt voortgezet door partijen uit de Vervoers Combinatie Friesland, zo meldt de Grouster.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.