Talent4taxi, kantoor, logo

Talent4Taxi is aanwezig op TaxiPro Vakbeurs op 20 juni

Talent4Taxi is aanwezig op TaxiPro Vakbeurs, waar het op 20 juni in Den Bosch de stand deelt met Progress4Taxi. Deze beurs wordt parallel gehouden met het Nationaal Congres Contractvervoer. “Wij stellen als detacheerder een ideale mix samen van taxichauffeurs,” zegt John van Gils van de detacheerder. “Naast payrolling, werving en selectie zijn wij ook partner voor taxibedrijven die zich inschrijven op een aanbesteding.

“Door het samenstellen van de juiste chauffeurs in overleg met de taxibedrijven kunnen wij een voordelige all-in uur prijs bieden,” zegt Van Gils. “Waarmee wij volledig voldoen aan de eisen zoals die van de 85%-verplichting.”

Chauffeur Personenvervoer

Talent4Taxi biedt ook opleidingen voor bestaande chauffeurs, zoals MBO Chauffeur Personenvervoer. Ook bemiddelt het bij taxipas, LRH en taxikeurmerk en begeleidt de detacheerder uit Eindhoven bij verzuim en herplaatsing alsook aanbestedingen, bijvoorbeeld die met de zogeheten sociale paragraaf. Van Gils: “Goede chauffeurs voor een scherpe prijs is het motto.”

Schrijf nu in voor de Vakbeurs Taxi of het Nationaal Congres Contractvervoer:

header, congres, sprekers, contractvervoer

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Steven Don

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Talent4Taxi is aanwezig op TaxiPro Vakbeurs op 20 juni | TaxiPro
Talent4taxi, kantoor, logo

Talent4Taxi is aanwezig op TaxiPro Vakbeurs op 20 juni

Talent4Taxi is aanwezig op TaxiPro Vakbeurs, waar het op 20 juni in Den Bosch de stand deelt met Progress4Taxi. Deze beurs wordt parallel gehouden met het Nationaal Congres Contractvervoer. “Wij stellen als detacheerder een ideale mix samen van taxichauffeurs,” zegt John van Gils van de detacheerder. “Naast payrolling, werving en selectie zijn wij ook partner voor taxibedrijven die zich inschrijven op een aanbesteding.

“Door het samenstellen van de juiste chauffeurs in overleg met de taxibedrijven kunnen wij een voordelige all-in uur prijs bieden,” zegt Van Gils. “Waarmee wij volledig voldoen aan de eisen zoals die van de 85%-verplichting.”

Chauffeur Personenvervoer

Talent4Taxi biedt ook opleidingen voor bestaande chauffeurs, zoals MBO Chauffeur Personenvervoer. Ook bemiddelt het bij taxipas, LRH en taxikeurmerk en begeleidt de detacheerder uit Eindhoven bij verzuim en herplaatsing alsook aanbestedingen, bijvoorbeeld die met de zogeheten sociale paragraaf. Van Gils: “Goede chauffeurs voor een scherpe prijs is het motto.”

Schrijf nu in voor de Vakbeurs Taxi of het Nationaal Congres Contractvervoer:

header, congres, sprekers, contractvervoer

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Steven Don

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.