Beurs

Programma vakbeurs tijdens Nationaal Congres Contractvervoer 2013

Het Nationaal Congres Contractvervoer wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren en standhouders. Tijdens de dag is er een vakbeurs Taxi, waarbij diverse organisaties uit de taxisector zich aan u presenteren.

Toegang tot de beurs is volledig vezorgd. Consumpties zijn inbegrepen, indien gewenst wordt ook voor lunch en diner gezorgd. Dat geeft u volop ruimte om te netwerken.

De volgende bedrijven zijn aanwezig.

Bovemij

Bovemij is dé verzekeraar voor de mobiliteitsbranche en onderdeel van BOVAG. Bovemij biedt de taxisector een scherpe premie op de wagenparkverzekering bieden, onder meer door taxibedrijven te helpen de schadelast te beheersen.

bovemij.nl

BP

BP Plus Tankcard biedt taxibedrijven volledig inzicht in wat hun chauffeurs tanken. Tevens kunnen ondernemers eenvoudig restricties instellen per chauffeur. Handige rapporten bieden inzicht en overzicht.

tankpassen.bp.com

Cabman

Cabman levert oplossingen op het gebied van planningssoftware en voertuigapparatuur aan bedrijven actief in de personenvervoer branche. Het assortiment van Cabman bestaat uit de BCT, software en internet oplossingen, hardware oplossingen en diensten zoals oplossingen voor het veilig afstorten van cash geld van chauffeurs, ritten registraties, geïntegreerde communicatie en navigatiesystemen, planningtools en administratieve oplossingen.

cabman.nl

CarComfort

CarComfort Amstelveen heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé specialist voor taxiapparatuur in de randstad. CarComfort verkoopt, monteert en repareert diverse merken taximeters, spiegelmeters, navigatiesystemen, alarmsystemen en topmerken car-audio apparatuur. Daarnaast hebben zij in het assortiment verschillende merken daklichten, mobilofoons en verder alle gewenste auto-elektronica, van Alarm tot Zekering.

carcomfort.nl

CNG Net

CNG Net exploiteert een netwerk van CNG tankstations in Nederland en maakt daarmee rijden op CNG voor iedereen bereikbaar. CNG Net is een 100% dochter van Ballast Nedam.

cngnet.nl

ECOdrive

ECOdrive III draagt zorg voor verantwoord, zuinig en duurzaam rijgedrag. Dat komt door de innovatieve regeling van het gaspedaal waarmee zuinig, veilig en duurzaam rijden gewaarborgd wordt. De begrenzing is beheerst, comfortabel en ontspannen.

ecodrive.eu

Jongepier

Jongepier Mobility Masters is in 1981 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot dé opleider met de hoogste kwaliteit in opleidingen binnen de mobiliteitsbranche in Nederland. De beste opleidingen voor taxichauffeurs en ondernemers vindt u bij Jongepier Mobility Masters.

jongepier.nl

Korton Group

Korton Group B.V. produceert en levert ICT services, diensten en oplossingen voor het MKB en de personenvervoersbranche. Dit met als doel om de klant kosten te laten besparen en/of extra inkomsten te genereren.

korton.nl

Progress4Taxi

Het leveren van kwalitatief hoogwaardig personenvervoer is een dienst die in één keer goed geleverd moet worden. Progress4Taxi is actief bij het begeleiden van bedrijven met het invoeren van TX-Keur en ISO 9001. Sinds 2007 is Progress4Taxi zelfstandig actief met eigen instructeurs (die werkzaam zijn bij partnerbedrijven binnen de branche) die opleidingen verzorgen voor taxibedrijven.

progress4taxi.nl

ProMedia Group

ProMedia Group is een uitgever van toonaangevende business-to-business vakwebsites in de mobiliteitssector, zoals TaxiPro.nl, VerkeersPro.nl, TankPro.nl, SpoorPro.nl, OVpro.nl en BandenPro.nl.

promediagroup.nl

Quipment

Quipment is toonaangevend als het gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen door middel van innovatieve ICT oplossingen binnen het personenvervoer. Deze oplossingen zijn met name gericht op planning en aansturingsprocessen en bestaan o.a. uit softwaretoepassingen en diverse modellen Boordcomputer Taxi. Daarnaast worden er professionele diensten zoals consultancy, projectmanagement, inbouw en implementatie geboden.

quipment.nl

Recura

Recura zorgt voor een doorlopende besparing van uw bedrijf. Recura controleert niet alleen wat u in het verleden bent misgelopen aan subsidies, maar ze zorgen ook dat teveel betaalde premies worden teruggevorderd. Recura doet dit op basis van no cure no pay. Pas wanneer u geld terugvordert, gaan zij over tot facturering.

recura.nl

Škoda

De autofabrikant Škoda levert diverse modellen die geschikt zijn voor de taxibranche. Dat zijn onder meer de Roomster, Octavia, Yeti en Suberb.

skoda.nl

Talent4Taxi

Talent4Taxi is een onafhankelijk detacherings/payrollingsbedrijf gericht op de taxibranche. Door de combinatie van payrolling, opleiden, actief werkgeverschap en gebruik van publieke voorziening levert Talent4Taxi een unieke dienstverlening aan taxibedrijven.

talent4taxi.nl

Taxamatic

Taxamatic levert apparatuur voor het uitwisselen van informatie tussen de taxi-chauffeur en de centrale. Taxamatic heeft een licentie om de Boordcomputer Taxi op de markt te brengen.

taxamatic.nl

TenderGuide

TenderGuide is de specialist op het gebied van aanbestedingen. Met behulp van de webapplicatie geeft TenderGuide MKB-bedrijven handige tools en waardevolle informatie, om nog succesvoller te kunnen zijn bij deze aanbestedingen van doorgaans meerjarige overeenkomsten.

tenderguide.nl

TIS Verzekeringen

TIS Verzekeringen staat geheel in het teken van de dienstverlening voor het professioneel personenvervoerbedrijf. Verzekeringen van TIS-verzekeringen zijn stuk voor stuk maatwerk, want standaard verzekeringenproducten zijn vaak niet toereikend.

tisverzekeringen.nl

Tribus

Tribus bouwt kleinschalig personenvervoer voor iedereen en voor elke bestemming. Of het nu gaat om rolstoelvervoer, luchthaventransfers, lijndiensten of VIP-vervoer: Tribus heeft de oplossing.

tribus.nl

Stichting TX-Keur

TX-Keur is het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. Het TX-Keur staat voor vakkundige chauffeurs en comfortabel en veilig taxivervoer.

tx-keur.nl

Stichting Vast=Beter

Stichting Vast=Beter heeft als doel het verbeteren van de veiligheid bij het vervoer van mensen met een funktiebeperking door voorlichting en opleiding.

vastisbeter.nl

Vervoersteam Nederland

Vervoersteam Nederland is de speler op de markt voor personeel voor de sector vervoer en logistiek. Vervoersteam kan in nagenoeg taxibedrijven personele ondersteuning bieden, zoals uitzenden, verhuren, detacheren en payroll.

vervoersteamnederland.nl

Volkswagen

De autofabrikant Volkswagen levert diverse modellen die geschikt zijn voor de taxibranche. Dat zijn onder meer de Golf Plus, Passat, Caddy, Touran, Sharan, Phaeton, Crafter en Multivan.

volkswagen.nl

WashTec

De WashTec-groep is wereldwijd de leidende onderneming op het gebied van autowassen, autowasstraat en carwash.

washtec.nl

Inschrijven

Wij hopen u graag te verwelkomen op de Taxivakbeurs 2013.

Nu Inschrijven!