Aethon, hoofdkantoor, Rijswijk, taxipersoneel, uitzendbureau, detacheerder

Aethon groeit door naar 570 taxichauffeurs en planners

Uitzend- en detacheringsbedrijf voor taxipersoneel Aethon is het afgelopen jaar maar liefst 250% gegroeid. In totaal werken er nu 530 taxichauffeurs en 40 centralisten/planners bij diverse taxibedrijven in Nederland. Verder zijn er nog eens 1200 uitzendkrachten actief in de zorgsector. De forse groei heeft ervoor gezorgd dat Aethon een nieuw hoofdkantoor in gebruik heeft genomen in Rijswijk.

Het bedrijf in uitzendpersoneel groeit al jaren hard door. Vorig jaar won het zelfs de Gouden Gazelle Award van het Financieel Dagblad voor het snelst groeiend middelgroot bedrijf van Zuid-Holland in de categorie middelgroot (jaarlijks 2 tot 30 miljoen euro omzet). Bedrijven die over de boekjaren 2010, 2011 en 2012 een omzetgroei van ten minste 20% lieten zien kwamen in aanmerking.

Taxibranche

“Wij verwachten, ondanks de economische crisis, in 2015 weer een flinke groei door te maken. Dit komt door de kostenbesparende en unieke oplossingen die Aethon realiseert voor krimpende markten als de taxi- en zorgbranche”, vertelt Koen Homminga van Aethon.

Aethon is verhuisd van het klassieke pand op het Noordereiland in Rotterdam naar een nieuw pand op het bedrijventerrein Broekpolder in Rijswijk. “Om onze sterke groei te kunnen opvangen hebben wij het aantal interne medewerkers flink moeten uitbreiden naar 40. Hierdoor hadden wij extra werkruimte nodig”, zegt Homminga. “Onze landelijke dekking voor het leveren van personeel blijft gewaarborgd. Het kantoor in Rotterdam en de kantoren in Maastricht en Diemen worden nog gebruikt voor trainingen, sollicitatiegesprekken en vergaderingen.”

Contractvervoer

Aethon heeft zich naast de flexibele inzet van studenten als taxichauffeur ook gespecialiseerd in structurele bezetting voor het doelgroepenvervoer. “Zo biedt Aethon flexibiliteit én continuïteit”, legt Homminga uit. Naast taxichauffeurs levert Aethon ook centralisten, planners, telefonisten, en administratief medewerkers bij een aantal grote vervoersmaatschappijen van Nederland.

“Alle medewerkers worden van te voren naar de eisen van onze opdrachtgevers opgeleid en zijn zo direct en flexibel inzetbaar om bijvoorbeeld piekmomenten of ziekteverzuim op te vangen.”

Bart Pals

Aethon verzorgt tijdens de Nationale Taxidag van 18 september een interactieve workshop. Hierbij vertelt het bedrijf over de kostenbesparende oplossingen voor taxibedrijven. Meer weten? Ga naar https://www.taxipro.nl/taxidag-2014/workshops/ 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.