Nationaal Congres Contractvervoer 2018: call for papers

Het Nationaal Congres Contractvervoer vindt dit jaar plaats op 11 oktober in Expo Houten. Bijdragen aan het programma vanuit de sector zijn van harte welkom. Ook suggesties voor de workshops tijdens Taxi Expo 2018, dat tegelijk met het congres plaatsvindt, zijn van harte welkom. 

Het Nationaal Congres Contractvervoer biedt ruimte aan meer dan 200 deelnemers uit het doelgroepenvervoer. Tot de deelnemers behoren opdrachtgevers, vervoerders, adviseurs en andere belanghebbenden in het doelgroepenvervoer. Zij komen naar Expo Houten voor een gevarieerd en inhoudelijk programma over hun vakgebied: aanbestedingen voor het doelgroepenvervoer en alles wat daar bij komt kijken.

Vorig jaar werd er tijdens het congres voor het eerst gewerkt met parallelsessies. In twee blokken van vier sessies konden de deelnemers in kleinere groepen dieper ingaan op de verschillende onderwerpen en thema’s. Die aanpak wordt dit jaar ook gehanteerd, omdat het voor meer diepgang en interactie zorgt.

Voorstel sessie of workshop

Het Nationaal Congres Contractvervoer vindt tegelijk plaats met vakbeurs Taxi Expo. Daar zullen ook dit jaar meer dan tien workshops over een breed palet aan taxi-onderwerpen op het programma staan. Denkt u dat uw kennis, ervaring of onderzoek een waardevolle bijdrage kan leveren door er in een parallel-sessie of workshop een presentatie over te geven? Dien dan vóór 11 mei uw voorstel van 200 tot 300 woorden in via vincent.krabbendam@promedia.nl. Alle voorstellen worden in overweging genomen en de beste bijdragen worden uitgenodigd om deel te nemen aan het congres- of workshopprogramma.

Lees ook: Taxi Expo 2018 vindt plaats op donderdag 11 oktober

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Nationaal Congres Contractvervoer 2018: call for papers | TaxiPro

Nationaal Congres Contractvervoer 2018: call for papers

Het Nationaal Congres Contractvervoer vindt dit jaar plaats op 11 oktober in Expo Houten. Bijdragen aan het programma vanuit de sector zijn van harte welkom. Ook suggesties voor de workshops tijdens Taxi Expo 2018, dat tegelijk met het congres plaatsvindt, zijn van harte welkom. 

Het Nationaal Congres Contractvervoer biedt ruimte aan meer dan 200 deelnemers uit het doelgroepenvervoer. Tot de deelnemers behoren opdrachtgevers, vervoerders, adviseurs en andere belanghebbenden in het doelgroepenvervoer. Zij komen naar Expo Houten voor een gevarieerd en inhoudelijk programma over hun vakgebied: aanbestedingen voor het doelgroepenvervoer en alles wat daar bij komt kijken.

Vorig jaar werd er tijdens het congres voor het eerst gewerkt met parallelsessies. In twee blokken van vier sessies konden de deelnemers in kleinere groepen dieper ingaan op de verschillende onderwerpen en thema’s. Die aanpak wordt dit jaar ook gehanteerd, omdat het voor meer diepgang en interactie zorgt.

Voorstel sessie of workshop

Het Nationaal Congres Contractvervoer vindt tegelijk plaats met vakbeurs Taxi Expo. Daar zullen ook dit jaar meer dan tien workshops over een breed palet aan taxi-onderwerpen op het programma staan. Denkt u dat uw kennis, ervaring of onderzoek een waardevolle bijdrage kan leveren door er in een parallel-sessie of workshop een presentatie over te geven? Dien dan vóór 11 mei uw voorstel van 200 tot 300 woorden in via vincent.krabbendam@promedia.nl. Alle voorstellen worden in overweging genomen en de beste bijdragen worden uitgenodigd om deel te nemen aan het congres- of workshopprogramma.

Lees ook: Taxi Expo 2018 vindt plaats op donderdag 11 oktober

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.