Standplaats Rotterdam CS. Foto: Jan Kok

Vandaag in TaxiPro TV: terugblik op 2020 met Sociaal Fonds Mobiliteit

Standplaats Rotterdam CS. Foto: Jan Kok (onbeperkt gebruik)

Maandagmiddag is er weer een live uitzending van TaxiPro TV. Dit keer iets later dan gebruikelijk, om 14.30 uur. Te gast is Henk van Gelderen, die namens Sociaal Fonds Mobiliteit terugkijkt op een zeer bewogen jaar.

TaxiPro TV kijkt de komende tijd met enkele prominenten uit de sector terug op 2020. Ook blikken we zo goed mogelijk vooruit op 2021. Over twee weken, op 21 december, is Minke Jansma van FNV Taxi de laatste gast van het jaar. En op 11 januari pakken we de draad weer op, dan met Hubert Andela van KNV Zorgvervoer en Taxi.

Sterk aan het stuur

Maandag 7 december zal het met Henk van Gelderen onder meer gaan over de nieuwe cao, de huidige stand van zaken in de taxisector en het programma Sterk aan het stuur. In de uitzending is ook een video-item te zien dat is opgenomen bij RM Taxi, een van de deelnemers aan Sterk aan het Stuur. Kijk live mee om 14.30 uur via onderstaande link.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.