TaxiPro TV over het 2020 van FNV Taxi

In de laatste uitzending van TaxiPro TV van dit jaar wordt met Minke Jansma van FNV Taxi teruggekeken op een zeer bewogen jaar. Waar liepen de leden van de vakbond tijdens de coronacrisis vooral tegenaan? Hoe zijn de verhoudingen tussen de marktpartijen? En hoe kwam de nieuwe cao eigenlijk tot stand? Dat en meer komt aan de orde in deze aflevering.

Tot halverwege maart was de vakbond net als andere partijen in de sector vooral bezig met het uitvoeren van de doelen die voor 2020 waren gesteld. En opeens werd er iets heel anders gevraagd: inspelen op een crisis die niemand eerder had meegemaakt.

Live te volgen

Over wat dat allemaal betekende voor FNV Taxi komt Minke Jansma aan het woord in TaxiPro TV. De laatste uitzending van het jaar is vanaf 14.00 uur live te volgen op het YouTube-kanaal van TaxiPro. Daar zijn ook alle eerdere uitzendingen van het tweewekelijkse programma te bekijken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

TaxiPro TV over het 2020 van FNV Taxi | TaxiPro

TaxiPro TV over het 2020 van FNV Taxi

In de laatste uitzending van TaxiPro TV van dit jaar wordt met Minke Jansma van FNV Taxi teruggekeken op een zeer bewogen jaar. Waar liepen de leden van de vakbond tijdens de coronacrisis vooral tegenaan? Hoe zijn de verhoudingen tussen de marktpartijen? En hoe kwam de nieuwe cao eigenlijk tot stand? Dat en meer komt aan de orde in deze aflevering.

Tot halverwege maart was de vakbond net als andere partijen in de sector vooral bezig met het uitvoeren van de doelen die voor 2020 waren gesteld. En opeens werd er iets heel anders gevraagd: inspelen op een crisis die niemand eerder had meegemaakt.

Live te volgen

Over wat dat allemaal betekende voor FNV Taxi komt Minke Jansma aan het woord in TaxiPro TV. De laatste uitzending van het jaar is vanaf 14.00 uur live te volgen op het YouTube-kanaal van TaxiPro. Daar zijn ook alle eerdere uitzendingen van het tweewekelijkse programma te bekijken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.