Taxi Expo 2021

Video: herbeleef Taxi Expo ’21

Foto: ProMedia

Na twee jaar vond de Taxi Expo op 16 september weer plaats in Expo Houten. Tientallen standhouders presenteerden hun vernieuwingen en innovaties en branchegenoten kregen eindelijk weer de mogelijkheid om met elkaar te netwerken.

Vanwege corona kon de Taxi Expo in 2020 niet doorgaan. Door de versoepelingen was er dit jaar weer meer mogelijk en konden zowel het Nationaal Congres Contractvervoer als de beurs weer georganiseerd worden. Ondanks dat we nog steeds leven in een onzekere tijd, bleek de animo voor het evenement groot.

Naast tal van mooie en interessante stands werden er op de beurs ook zes workshops verzorgd in een aparte workshopruimte. De sessies gingen onder meer over arbeidsrecht, gemakkelijk en goedkoop verzekeren door middel van data, zero emissie personenvervoer, laadinfrastructuur, pensioen en nog veel meer.

Bekijk hier de sfeervideo van de beurs:

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.