Mes, crimineel, overval. Foto: iStock / arthurjakubowski1986

Taxichauffeur onder dreiging van mes beroofd in Tilburg

Mes, crimineel, overval. Foto: iStock / arthurjakubowski1986

In Tilburg is vrijdagnacht een 24-jarige taxichauffeur door twee mannen beroofd van zijn jas en een tas met daarin bankpassen. De dieven dreigden hem met een mes te steken. 

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan bij de politie. Hij verklaarde dat hij vrijdag 7 januari rond 01:45 uur een aanvraag voor een rit kreeg vanaf de Wandelboslaan. Voor het ROC sprak hij met hen af. Een van de mannen ging op de bijrijdersplaats zitten en de ander achterin.

De chauffeur vroeg om van tevoren te betalen, maar dit deden zij niet. Daarom verzocht de chauffeur hen om uit te stappen. Een woordenwisseling ontstond, waarna de mannen een jas, twee telefoons en een tas van de chauffeur pakten. De chauffeur probeerde zijn spullen nog terug te pakken, maar schrok toen de heren dreigden dat ze hem met een mes zouden aanvallen.

Signalement

Uiteindelijk sprongen beide mannen uit de auto en renden ze weg richting een moskee. Tijdens hun vlucht hebben ze de telefoons laten vallen. De politie zoekt nog naar verdachten en roept mensen op om het te melden als zij iets gezien hebben of andere informatie hebben over de beroving. Er is een signalement verspreid.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxichauffeur onder dreiging van mes beroofd in Tilburg | TaxiPro
Mes, crimineel, overval. Foto: iStock / arthurjakubowski1986

Taxichauffeur onder dreiging van mes beroofd in Tilburg

Mes, crimineel, overval. Foto: iStock / arthurjakubowski1986

In Tilburg is vrijdagnacht een 24-jarige taxichauffeur door twee mannen beroofd van zijn jas en een tas met daarin bankpassen. De dieven dreigden hem met een mes te steken. 

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan bij de politie. Hij verklaarde dat hij vrijdag 7 januari rond 01:45 uur een aanvraag voor een rit kreeg vanaf de Wandelboslaan. Voor het ROC sprak hij met hen af. Een van de mannen ging op de bijrijdersplaats zitten en de ander achterin.

De chauffeur vroeg om van tevoren te betalen, maar dit deden zij niet. Daarom verzocht de chauffeur hen om uit te stappen. Een woordenwisseling ontstond, waarna de mannen een jas, twee telefoons en een tas van de chauffeur pakten. De chauffeur probeerde zijn spullen nog terug te pakken, maar schrok toen de heren dreigden dat ze hem met een mes zouden aanvallen.

Signalement

Uiteindelijk sprongen beide mannen uit de auto en renden ze weg richting een moskee. Tijdens hun vlucht hebben ze de telefoons laten vallen. De politie zoekt nog naar verdachten en roept mensen op om het te melden als zij iets gezien hebben of andere informatie hebben over de beroving. Er is een signalement verspreid.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.