Taxichauffeur neergestoken op standplaats Schiphol

Foto: ProMedia

Een taxichauffeur is maandagmiddag meerdere malen in zijn been gestoken op de standplaats bij de aankomsthal van Schiphol. Een 59-jarige man uit Haarlemmermeer is inmiddels door de marechaussee aangehouden als verdachte.

De taxichauffeur hoefde niet naar het ziekenhuis en is ter plekke behandeld aan zijn verwondingen. Een getuige heeft aan NH Nieuws laten weten dat een andere taxichauffeur de dader zou zijn geweest, maar dit is nog niet bevestigd door de marechaussee. De omgeving is afgesloten voor verder onderzoek.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.