TaxiPro TV thema-uitzending
Thema-uitzending

Kijk terug: uitdagingen en uitkomsten voor laadinfra elektrische taxi’s

Foto: screenshot TaxiPro TV

 De taxibranche zet grote stappen op het gebied van duurzaamheid. De keuze van taxiondernemers gaat momenteel vaak uit naar batterij-elektrische voertuigen, maar deze moeten ook geladen worden. Wat zijn de uitdagingen? Welke laadopties zijn er? En wat is de beste manier om het wagenpark te voorzien van stroom? Deze vragen stonden centraal in de eerste thema-uitzending van TaxiPro TV. 

KNV-voorzitter Bertho Eckhardt schetste voor welke laadstrategie er voornamelijk wordt gekozen door taxiondernemers, en voor welke uitdagingen zij staan op dit gebied. Wim Leewis van Leewis Personenvervoer is een van de ondernemers die al een tijd bezig is met verduurzamen. Tijdens de uitzending deelde hij zijn aanpak en de uitdagingen die hierbij komen kijken.

Ten slotte was ook Robert van den Hoed van het Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur te gast om te vertellen over de voor- en nadelen van verschillende laadopties en om belangrijke tips op dit gebied te delen.

Bekijk de thema-uitzending hier terug:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Kijk terug: uitdagingen en uitkomsten voor laadinfra elektrische taxi’s | TaxiPro
TaxiPro TV thema-uitzending
Thema-uitzending

Kijk terug: uitdagingen en uitkomsten voor laadinfra elektrische taxi’s

Foto: screenshot TaxiPro TV

 De taxibranche zet grote stappen op het gebied van duurzaamheid. De keuze van taxiondernemers gaat momenteel vaak uit naar batterij-elektrische voertuigen, maar deze moeten ook geladen worden. Wat zijn de uitdagingen? Welke laadopties zijn er? En wat is de beste manier om het wagenpark te voorzien van stroom? Deze vragen stonden centraal in de eerste thema-uitzending van TaxiPro TV. 

KNV-voorzitter Bertho Eckhardt schetste voor welke laadstrategie er voornamelijk wordt gekozen door taxiondernemers, en voor welke uitdagingen zij staan op dit gebied. Wim Leewis van Leewis Personenvervoer is een van de ondernemers die al een tijd bezig is met verduurzamen. Tijdens de uitzending deelde hij zijn aanpak en de uitdagingen die hierbij komen kijken.

Ten slotte was ook Robert van den Hoed van het Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur te gast om te vertellen over de voor- en nadelen van verschillende laadopties en om belangrijke tips op dit gebied te delen.

Bekijk de thema-uitzending hier terug:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.