Keukenhof

Politie zoekt taxichauffeur die verkeersregelaar Keukenhof aanreed

Een taxi is zondag aan het einde van de middag op het parkeerterrein van de Keukenhof in Lisse ingereden op een verkeersregelaar. De bestuurder reed door en is nog steeds op de vlucht voor de politie. 

Vanwege de veiligheid mogen bezoekers van de Keukenhof alleen rechtsaf het parkeerterrein verlaten. De taxichauffeur wilde daarentegen linksaf slaan, zo meldt het Leidsch Dagblad. Toen de verkeersregelaar aan probeerde te geven dat hij alleen naar rechts mocht, zou de chauffeur gas gegeven hebben en hem aangereden hebben.

Letsel aan zijn voet

De verkeersregelaar sprong nog weg, maar de taxi reed over zijn voet heen en toen het parkeerterrein af. Het slachtoffer liep hierbij letsel op aan zijn voet, maar de verwondingen waren niet dusdanig ernstig dat hij naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Inmiddels heeft hij aangifte gedaan bij het politiebureau. De politie heeft het kenteken van de taxi en is nog altijd op zoek naar de chauffeur.

Lees ook:

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.